Islamister erklærer hellig krig mod to stykker flødechokolade med nødder

Britiske Cadbury er en af verdens største producenter af chokolade. Det bliver solgt over det meste af verdenen – også i det overvejende muslimske Malaysia. Men nu er der fundet spor af gris i noget af Cadburys chokolade.

 

Det har fået islamistiske grupper til at gå nærmest amok i vrede og erklære hellig krig mod chokoladeproducenten og to stykker flødechokolade med nødder. (The Telegraph)

 

Cadburys produkter er certificeret som halal (tilladt) i det muslimske Malysia. Det betyder, at det skal være renset for mad der ikke er halal.

 

For at sikre, at virksomhederne lever op til certificeringen, laver Sundhedsministeriet stikprøvekontrol. I to stykker chokoladebar fra Cadbury – en Dairy Milk Hazelnut og en Cadbury Dairy Milk Roast Almond – blev der fundet DNA fra svin.

 

Det udløste voldsomme reaktioner fra de islamistiske grupper. Sagen blev taget op på en konference, og retorikken kom op i allerhøjeste gear. Det var tydeligt, mente man, at chokoladeproducenten helt bevidst havde angrebet islam.

 

Krænkelse

”De har forrådt os muslimer ved at putte haram (forbudte, red.) elementer i det, vi spiser,” sagde en leder for islamisterne. (The Telegraph)

 

En anden krævede, at alle Cadburys fabrikker blev lukket, og at der blev gennemført en verdensomspændende boykot af Cadburys produkter.

 

En tredje leder opfordrede til hellig krig, jihad, mod chokoladegiganten, for dennes forsøg på at “svække” muslimer i Malaysia.

 

For disse hellige er dette blot et nyt eksempel på grov vestlig krænkelse af islam. Først var der Salman Rushdie med ”De sataniske vers”. Så kom Kurt Westergaard med Muhammed-tegningen. Og nu altså Cadbury med de anti-islamiske Dairy Milk Hazelnut og Cadbury Dairy Milk Roast Almond.

 

Sådan går det på dommens dag

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Det kan godt være, at man i Vesten vil synes, at dette er en vildt oppustet bagatel. Men det er, ifølge islamisterne, fordi man ikke ved, hvad de ved, om de fatale konsekvenser af at spise selv mikroskopiske stumper af gris. Forklaringen kommer her fra Ustaz Masridzi Sat:

 

”Hvis en person spiser gris, er det svært at lede ham ad den rette vej (til Paradis). Når dommens dag kommer, vil denne person være udstyret med et ansigt som en gris, fordi han har spist grisekød”.

 

“Vi er nødt til at stå sammen, vi må erklære hellig krig,” sagde han.

 

Cadbury vil nu undersøge hele den kæde af ingredienser, der indgår i de enkelte produkter, så de kan leve op til standarderne. Og den malaysiske regering vil nøje gennemgå alle Cadburys produkter.

 

Alt skal sættes ind på at forhindre, at stakkels døde møder op på dommens dag med ansigt som en gris.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…