I skal konvertere til islam og underkaste jer Islamisk Stat – eller dø på grusom vis

twitter

Journalisten Ian Birrell fra avisen Daily Mail besluttede at rejse ind i det område, der er erobret af den islamiske bevægelse, Islamisk Stat (IS – tidligere ISIS). Det han oplevede, rystede ham i hans grundvold.

 

Truer med at udslette en hel by hvis de ikke konvertere til islam

Ian Birrell oplevede 200 babariske islamister ankomme med tunge våben til byen Kosho i det nordlige Irak, hvor der bor mange, der ikke er muslimer. Her blev indbyggerne stillet over for valget mellem at omvende sig til islam og underkaste sig de brutale magthavere – eller at blive henrettet.

 

De 2.500 indbyggere vil ikke svigte deres tro og går nu en usikker fremtid i møde.

 

Indbyggerne fra Kosho ved, at islamisterne er parate til at gennemføre de mest brutale handlinger mod dem, der ikke indordner sig 100 procent.

 

Dem, der kæmper imod profeten Muhammed og hans budbringere skal dø på grusom vis.

 

De bliver skudt. Korsfæstede. Får arme og ben skåret af. Bliver levende begravede. Voldtaget. Solgt på markeder som slaver. Hænder bliver hugget af dem, der anklages for tyveri.

 

Terroristerne fra Islamisk Stat filmer selv deres grusomheder og lægger billederne ud på Twitter og andre sociale medier. Det skal afskrække andre fra at gøre modstand.

 

Billederne viser blandt andet ledere fra sunnimuslimske klaner bliver stillet op på række og tvunget på march til de massegrave, hvor de bliver henrettede, som vist her på forsiden. Hvorefter de her bliver skudt.

Der er også billeder af unge mænd, der er korsfæstede levende, mens hoben flokkes om dem og filmer deres lidelser.

 

Den islamiske stat – kalifatet

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Islamisk Stat har det mål at oprette et kalifat helt efter koranens bogstav. Først i Irak og Syrien. Senere i Jerusalem. “Vores flag skal veje over Det hvide Hus i Washington”, siger de.

 

De store områder, de allerede har erobret bliver med det samme omdannet til et kalifat. Det kan man blandt andet se i den store by Mosul.

 

Kvinderne skal være helt tildækkede. Der har været rygter om en fatwa, som skulle gå ud på, at alle kvinder mellem 11 og 42 år skal omskæres. I Syrien er kvinder, der er beskyldt for utroskab, blevet stenet til døde.

 

For rettro muslimer står islam over alle andre religioner. Kristne kan som ’bogens folk’ nogle gange få lov til at overleve som andenrangsmennesker, der betaler en særlig høj skat og må opgive deres ejendom. Adgudsdyrkere derimod møder ingen nåde.

Dem, der ikke vil omvende sig til islam, bliver slået ihjel. Der er netop blevet henrettet 500 medlemmer af den kurdiske gruppe yazidierne. Det beretter flere medier over hele verden.

 

Omkring 50.000 mennesker fra gruppen Yazidierne er flygtet op i uvejsomme bjerge, hvor mange er døde. Omkring 5000 blev i går reddet takket været de amerikanske bombardementer. De gjorde det muligt at oprette en beskyttet korridor til nogle af flygtningne. De er nu i den store by Erbil. Men ikke ved hvor længe den er sikker – og slet ikke hvis amerikanerne stopper med at bombe troperne fra IS.

 

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

Nogle slap ikke ud af de byer, som IS har besat. Ian Birrell talt med nogle af dem. De gemte sig I mørket skækslagne for, at islamisterne skulle finde dem.

 

En lokal leder fortalte ham om skæbnen for indbyggerne I to byer. I Qana dræbte militsen 32 mænd hvorefter de bortførte kvinderne. I Hezan blev alle kvinder tvunget til at klæde sig nøgne hvorefter 70 mænd blev henrettet.

 

En kvinde I 60-erne sprang ud fra taget af det 3-etagers hus, hvor hun boede, fordi hun hellere ville begå selvmord end havne i hænderne på islamisterne.

 

En nygift kvinde på 26 år skulle havde dolket sig selv til døde. ”De frygter at blive voldtaget og solgt som slaver. Vi ved det ikke med sikkerhed. Men der er en stor frygt”, fik Ian Birrell at vide.

 

Tusinder af kristne, yazidier og kurdere har mistet alt i flugten. De har måttet give alt til islamisterne i håbet om at overleve.

 

De kaster skam over vores religion, siger nogle af de muslimer, der også er ofre for de brutale islamister.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2719991/Horrific-new-photographs-ISIS-atrocities-prompted-Obama-act.html#v-3627846772001
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…