Også i Greve skal man nu dukke hovederne for kuglerne

privat

Natten til søndag den 12 Januar blev der affyret fire pistolskud mod Cafe Tasty i Greve Midtby Center. Ingen personer blev ramt af skuddene, men politiet betragter sagen med stor alvor.

 

Da de fire-fem unge sendte de fire skud af sted mod caféen, var det kulminationen på måneders hårdt pres fra bande-lømler med bånd til gruppen Bloodz, der holder til i området.

 

Igen og igen hører vi og læser om disse skyderier.

 

Det er jo helt utroligt, at almindelige mennesker skal finder sig i at der i et ellers roligt område i dag kan være skyderier, når man går en tur med sine børn, lufter hund, køber ind eller er ude at jogge.

 

Indvandrebanderne har lagt et stort pres på myndighederne og især på politiet. Det har medført, at danskere og deres behov bliver skubbet til side. Ikke kun i Greve men i store dele af landet.

 

Situationen er værre i år end de foregående år og det er ikke kun i isolerede områder. Navne som Bloodz, Brothas, Loyal To Familia og mange andre navne, vi ellers aldrig har hørt om i Danmark, præger nu hverdagen.

 

Danmark har i dag flere og flere bander med indvandrebaggrund.  De har en helt forkvaklet selvforståelse om deres ret til bestemme over et område. Det går hårdt ud over det danske samfund.

 

Hvad sker der i dagens Danmark!?

 

Det er foruroligende, at ministeriet for udlændinge, ikke er i stand til at dykke ned i de forhold, som fører til denne farlige uorden.

 

Der bliver talt om ”rockere – og bande” for eksempel i regeringens seneste rocker- og bandepakke.

 

Læs også
Der har været skyderi på asylcenteret Dronninglund i nat – politiet er på stedet

Det er rigtigt, at rockergrupper fortsat er et stort problem. Men det er især indvandrerbanderne der vokser: Der bliver flere bander og dem der er hverver flere medlemmer. Det er vi nødt til at se i øjnene.

 

Nu må det være nok.

 

Nu må der komme fokus på den negative samfundsudvikling som forårsages af indvandrebanderne, uden at vi lader os rives med af et følelsesregister, som er afkoblet fra hjerneaktivitet.

 

Hvis vi ser på lande som England, Sverige, Norge og Belgien, så hedder det sig, at de er imødekommende overfor fremmede. Men hvordan er det lige, at det går med integrationen og kriminalitet i de lande og med tolerancen og respekten mennesker imellem? Well … faktisk ad helvede til. Det burde enhver kunne se.

 

Der er mange gode grund til, at danskerne er mere kritiske overfor indvandring. Det er de blandt andet på grund af indvandrebander. Men også på grund af skiftende danske regeringers manglende evne til at integrere dem, som gerne vil til Danmark og bo og leve i overensstemmelse med det værdisæt, som DANSK Grundlov tilsiger er gældende for alle.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…