Hun skulle have en glad aften i byen sammen med sin mand – men endte med at blive slået til plukfisk af et slæng af unge mænd

Foto: Avpixlat

Fredag aften var et ægtepar en tur i byen. Det var i bydelen Brandkärr i Nykøbing i Sverige.

 

Men det, der skulle have været en glad aften, sluttede på hospitalet. Ægteparret, som er i 50’erne, blev overfaldet og udsat for regulær mishandling.

 

Nærmest ud af den blå luft kom mindst fem unge mænd, som begyndte at slå de to med kæppe. Det skriver avisen Södermanlands Nyheter.

 

Udover slagene blev de to muligvis også påkørt. Især kvinden var svært tilredt, og hun måtte en tur på hospitalet for at blive behandlet for sine sår.

 

Avisen skriver, at politiet rubricerer overfaldet som grov mishandling, og at det var helt uprovokeret.

 

Hvor slemt det var, kan man se på billedet, som kvinden selv lagde ud på facebook. Siden er nu taget ned.

 

Avpixlat har talt med et vidne, som fortæller, at det var et slæng af unge indvandrere, som overfaldt ægteparret. Det antydede kvinden også på sin facebookside, skriver Avpixlat. Men dette er ikke bekræftet fra nogen officiel kilde.

 

Boligområdet Brandkärr er Nykøbings største almennyttige bebyggelse med 1.800 lejemål. Området bebos officielt af omkring 3.000 mennesker, men i realiteten er der nok en del flere. Cirka 65 procent af beboerne har anden etnisk baggrund end svensk.

 

Bydelen Brandkärr er på den svenske ghettoliste

Ifølge de svenske myndigheder, der i oktober fremlagde en opdateret kortlægning over svenske problemområder, er bydelen Brandkärr ét ud af 55 områder, som er stærkt præget af kriminelle bander. Politiets rapport er en opfølgning på en tidligere kortlægning fra 2008 foretaget af Tino Sanandaji, en svensk-kurdisk nationaløkonom, debattør og forfatter.

 

Kriminaliteten i de 55 områder beskrives af det svenske politi som værende af en sådan grad, at det påvirker almindelige menneskers hverdag negativt.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Det svenske politi anser desuden politiets muligheder for at gribe ind i disse områder som begrænsede. Det er med andre ord områder, der er stærkt på vej til at glide ud af samfundets greb og over mod selvstyrende enklaver, der regeres af kriminelle grupperinger.

 

I Danmark kalder vi områder som Brandkärr for parallelsamfund, men i det politisk korrekte Sverige er en sådan benævnelse ikke vellidt.

 

Indvandrertætte bydele i Europa viser samme foruroligende billede

Det er de samme problemer der rapporteres om, næsten uanset hvor man retter blikket hen. I Danmark, Sverige, Frankrig, ja i hele EU er der boligområder, hvor befolkningens sammensætning ændrer sig.  Indvandrerne vokser i antal og danskere, svenskere osv. flytter. Man taler om ”hvid flugt”. Også velintegrerede indvandrere flytter.

 

Folk, der kommer ind i disse områder udefra er sjældent velkomne hos de unge indvandrere, der betragter det som deres område. Politi, ambulancefolk og brandfolk bliver ofte groft generet, når de rykker ind. I værste fald bliver der kastet sten og kanonslag mod dem, og deres biler risikerer at blive antændt eller på anden måde ødelagt.

 

Men også almindelige mennesker, der selv bor i et sådant område, kan blive mødt med fjendtlighed og uprovokeret vold.

 

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

Sådan som det gik det stakkels ægtepar, der bare skulle have en glad bytur. Det er sikkert sidste gang, de går en tur i byen – hvis de overhovedet bliver boende i bydelen.

 

http://www.dnv.se/wp-content/uploads/2014/05/Utanf%C3%B6rskapets-karta-en-uppf%C3%B6ljning-.pdf

 

http://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Rapporter-utredningar/01%20Polisen%20nationellt/Ovriga%20rapporter-utredningar/Kriminella%20natverk%20med%20stor%20paverkan%20i%20lokalsamhallet%20Sekretesspr%2014.pdf

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…