Han citerede Winston Churchill og blev arresteret for racisme!

Live Leak

Lederen af det engelske parti Liberty GB, Paul Weston, stillede sig op på gaden i Winchester, hvor han via en megafon talte til folket. Det skete i forbindelse med den nyligt overståede valgkamp til EU- parlamentet.

 

Her fortalte han om Winston Churchills syn på islam, som den tidligere store statsmand og krigshelt, havde beskrevet i sin bog: The River War så langt tilbage i tiden som i 1899.

 

 

Churchill deltog som ung officer i forskellige krige i både Nord- og Sydafrika, og efter englændernes generobring af Sudan i 1899 skrev han bogen The River War, som også indeholdt hans erfaringer med muslimers holdninger, levevis og dårligt udviklede samfund.

Det var denne bog, som den engelske politiker Paul Weston tillod sig at citere noget fra.

 

Det fik straks en af tilhørerne til at ringe efter politiet. De kom hurtigt kom til stede.

 

Fire unge betjente arresterede Weston, angiveligt for racistiske udtalelser, og kørte ham til nærmeste politistation.

 

Her blev han efter 5 timer i cellen endelig blev forhørt af en ældre betjent.

 

Han mente dog ikke, at man efter engelsk lov kunne arrestere nogen for at have citeret Churchill.

 

Men han valgte så i stedet at arrestere Weston for med sine udtalelser at forstyrre den offentlige ro og orden m.m. Hvad den endelig anklage kommer til at lyde på, vides endnu ikke.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

De unge arresterende betjente kendte åbenbart ikke Winston Churchill, den store statsmand og frihedskæmper 1939 -1945. Manden, der på fremragende vis ledede og opmuntrede briterne og mange andre med dem i kampen mod nazismen.

 

De unge betjentes uvidenhed er rystende. Men endnu mere rystende er det kvælende politisk korrekte debatklima, som denne episode afslører.

 

Churchill leverede i sin bog en barsk kritik af den muslimske verden. Den slags blev engang betragtet som en naturlig del af en fri samfundsdebat, hvad enten man nu var enig eller ej. Men sådan er det altså ikke længere. Nu bliver den store statsmands betragtninger behandlet som en forbrydelse. Noget, der skal undertrykkes i den politisk korrekte intolerances navn.

 

Ganske vist måtte man altså opgive at arrestere Paul Weston for racisme, eftersom han blot havde citeret Churchill. Ellers havde man jo også stemplet det store politiske ikon som racist. Men så kunne man da i stedet hævde, at Weston forstyrrede den offentlige ro og orden, når han valgte at citere Churchills ord.

 

Ræsonnementet i dette må vel være, at Weston kunne krænke andre mennesker (især muslimer) ved at gengive, hvad Churchill havde skrevet – og han måtte vide, at det kunne udløse ballade

 

Læs også
”De kalder os hvide svin”

Sådan argumenterer nutidens politisk korrekte, og det slår åbenbart igennem i det britiske politi. Man kræver først og fremmest, at samfundsdebatten ikke støder de kræfter, der har meget let ved at føle sig krænkede og udråbe sig selv til ofre. Det er blevet vigtigere, end at meningerne kan brydes frit. I politisk korrekt iver besluttede man, at Weston burde anholdes og i sidste ende straffes for at gøre brug af ytringsfriheden.

 

Episoden er en farce. Men der er nu ikke meget at grine af. For den udstiller det svigt af frihedsidealerne, som stærke kræfter i både det britiske og det danske samfund er parate til. Herhjemme fik vi det jo at mærke for fuld styrke i forbindelse med Muhammed-tegningerne.

 

Det skrev Churchill

Her følger en del af det citat, som kostede Paul Weston retten til at ytre sig i det offentlige rum:

 

Hvor grusomme er ikke de forbandelser, som muhamedanismen påtvinger sine tilhængere. Dels er dens fantastiske vanvid lige så farligt i et menneske, som rabies i en hund. Dels er der den rædselsfulde, skæbnebestemte dorskhed. Resultatet skinner tydeligt igennem i mange lande. Mangel på forudseenhed, sjusket landbrugssystem, træge handelsmetoder, og usikkerhed om ejendomsretten.  Dette er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer og lever.

 

Meget mere nåede Paul Weston ikke at få sagt. Så blev han bragt til tavshed af krænkelses-hysteriet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…