Forbryderen Levacovic må blive – krigsveteranen Lars må rejse

Du har set ham før. Han ser direkte i et kamera med udstrakte fuckfingre. Helst begge to på en gang, smilende over hele 5 øren.

 

Og hvis ikke ham, har du sikkert set en af hans fætre, tanter, onkler eller lignende.

 

For Dollar Levakovic tilhører Danmarks mest kriminelle familie, hvis mere end 40 hårdkogte kriminelle medlemmer skiftes til at præge de danske avisers spisesedler.

 

På trods af sin unge alder, tæller hans straffeattest overtrædelser som vold, røveri, indbrud, tricktyveri, mm, gentagne gange.

 

Hans fætter, Jura Levakovic, blev dømt til udvisning fra Danmark, efter afsoning af sin straf på 5 år. En 25 årig mand, med 17 års kriminel erfaring.
Dollar blev også stillet for en dommer fornyelig. Han blev dømt et år og ni måneder for at have overfaldet og røvet en mand, sammen med 3 andre. Han fik dog lov til at blive i Danmark efter afsonet straf.

 

Lars og Jacqueline

Samtidig lever Lars Christensen med sin hustru, Jacqueline, i Sverige. Lars er en dansk veteran, der har kæmpet for demokrati i andre lande, på Danmarks vegne, i Kosovo og Afghanistan. Han er en lovlydig og selvforsørgende borger og det er hans hustru også. De blev gift i år. Men efter en lang vej igennem et bureaukratisk helvede, blev Jacqueline udvist fra Danmark. Og nu har de bosat sig i Sverige.

 

For mig og sikkert også for dig er det fuldstændigt ubegribeligt, at Lars må rejse ud af landet. Han har med livet som indsats arbejdet for Danmark og gjort sit til, at vi kan føle os trygge, og vores politikere kan opnå prestige ved at udsende vores mænd og kvinder, for at løse hele verdens problemer.

 

Det er de selvsamme politikere, som har vedtaget de love og indført de regler der gør, at Lars ikke kan leve med sin elskede, uanset hvor meget han bidrager til samfundet, og uanset hvor meget han sætter på spil for Danmark.

 

Jacquelines eneste forbrydelse er, at hun er født, opvokset og har tilbragt det meste af sit liv i Columbia. Hun kræver ikke noget fra den danske stat, men vil blot have lov til at leve med den mand, hun elsker. Hun skader ingen og er ikke til belastning for samfundet.

 

Levakovic klanens dyre vaner

Levakovic klanen, på den anden side, lever af at skade lovlydige danske borgere. Og de får ikke bare lov til at blive i Danmark – de modtager også millionbeløb af den danske stat, hvert år.

Læs også
Minister har fået nok: Mandlige migranter skal kunne smides ud af landet, hvis de gentagne gange krænker kvinder

 

De kører i dyre biler går i mærketøj og det eneste, de giver Danmark, er en fuckfinger i ny og næ og et par skældsord, efter en falden dom.

 

Har danskerne virkelig fortjent den mangel på respekt, der bliver udvist fra Christiansborg? Skal folk, der overfalder os, bryder ind i vores hjem, voldtager og tæsker os behandles bedre end de mennesker, der satser sit liv for vores og andres fred og deres nærmeste?

 

Det er mildt sagt pinligt. Danske fængsler er propfyldte med udenlandske statsborgere, som ikke blot er ligeglade med, om de bliver dømt, men er lettere begejstrede for fængslerne.

 

Vi bliver nødt til at gøre op med det rådne system, der belønner dem der, ligesom parasitter suger ressourcer ud af det danske samfund og sparker til folk, der virkelig yder en indsats og gerne vil bidrage.

 

Al grov kriminalitet skal straffes med ubetinget udvisning og indrejseforbud til Danmark. Kun på den måde taler vi et sprog, de kriminelle forstår. Alle andre forsøg på at irettesætte de mennesker er fuldstændigt ikke eksisterende.

 

Ellers bliver Danmark ved med at få fuckfinger fra de hårdkogte forbrydere, som vi automatisk videregiver folk, der bidrager med sin tilværelse.

Læs også
Lars Løkke holdt møde med Marokkos udenrigsminister om Mansour, der er dømt til udvisning – her er det svar, han fik
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…