EU har lovet 3,3 milliarder kroner af vores penge til Gaza

Arkiv

I weekenden under et møde i Kairo lovede verden et samlet beløb på 5.4 milliarder dollars til at ”genopbygge” Gaza. EU gav lovning på 568 millioner dollars – det er 3.3 milliarder kroner.

 

Disse svimlende beløb til Gaza er uden tvivl en triumf for terrororganisation Hamas.

 

Er disse donationer ved at fratage Hamas fra ethvert ansvar for den katastrofe, Hamas bragt over sine egne folk med deres konfrontation med Israel?

 

Er disse donationer en blåstempling af, at det er i orden, at Hamas i årevis har sendt tusindvis af raketter rettet mod uskyldige civile i Israel? At kidnapning og mord på uskyldige teenagere er ok? At bruge beboelsesområder som affyringssteder og egen befolkning som menneskeskjolde er acceptabelt?

 

Betingelser for støtte

Den største fejl, donorlandene har begået, var ikke at kræve afvæbning af Hamas som en forudsætning for denne støtte til Gaza.

 

Hvem kommer til at beslutte, hvilke penge går til at støtte og genopbygge Gaza, og hvilke penge vil gå til terrorisme, pensioner og løn til løsladte mordere og forbrydere, promovering af had til Israel, finansiering af våben der bruges mod Israel eller gravninger af terrortunneller?

 

Hvorfor accepterer vi så åbenlys misbrug af vores penge, og hvorfor er der ingen betingelser knyttet til dem?

 

For døve ører

Enkelte stemmer råber op verden over, men de taler for døve ører.

 

Det amerikanske kongresmedlem, Jim Gerlach, har appelleret til John Kerry om at besvare spørgsmålet om, hvordan han kan stå bag, at amerikansk nødhjælp går til betaling af direkte løn til terrorister og kompensation til disses familier. Indtil videre, er der ikke sket nogen ændring. USA sender fortsat penge af sted uden betingelser.

 

Læs også
Hamas og Irans planer om at udslette Israel skal stoppes, inden det er for sent

Den hollandske regering har appelleret til det Palæstinensiske Selvstyre om, at det skal standse denne type støtte, da den kan fortolkes som “opfordring til kriminalitet”. Pengene strømmer dog fortsat af sted.

 

Gordon Henderson, et britisk parlamentsmedlem, har også udtalt sig omkring støtte til f.eks. officielt palæstinensisk tv:

“Det er tydeligt, at en hadefuld kultur har gravet sig ind i selve kernen af det palæstinensiske samfund… Tilskyndelse tager mange former, lige fra nægtelse af Israels eksistens til den afskyelige glorificering af vold og infame palæstinensiske terrorister… Ingen fredsaftale vil garantere fred, hvis en hel generation af palæstinensere er indoktrinerede til at hade Israel, jøder og Vesten.”

 

På trods af, at den britiske premierminister, David Cameron, har udtalt, at “Storbritannien aldrig vil støtte nogen der glorificerer terror”, så støtter de faktisk palæstinenserne, der glorificerer terror på daglig basis!

 

Ironisk nok, så skrev den amerikanske avis, Wall Street Journal, om denne debat i Storbritannien: “En rapport af Palestinian Media Watch afslørede for nylig, at britiske skatteydere har betalt løn til terrorister… Mange britiske skatteydere, der kæmper for at betale deres familiers vej gennem recessionen, kan med rette undre sig over, at deres penge går til at betale op til 29.000 kr. om måneden til folk der afsoner de længste straffe”, men Wall Street Journal nævner ingenting om den enorme støtte, som USAs egne borgere giver. (Wall Street Journal)

 

Nødhjælp fra Skandinavien

Her i Skandinavien har den norske parlamentariker Morten Høglund udtalt: “Vi må bruge den magt vi har, som en primær bidragsyder til det Palæstinensiske Selvstyre, til at bekæmpe ild med ild, og gøre det klart, at vi vil standse nødhjælpen, hvis ikke PA øjeblikkeligt griber ind for at standse disse hadfulde budskaber”.

 

Læs også
Palæstinenserne: “Journalistik” efter Hamas’ hoved

Tilbage i begyndelsen af 2013 underskrev fire norske partier følgende udtalelse, lige før de fik mandater i den nye regering: “Vi finder det uacceptabelt, at norske penge går direkte eller indirekte til finansiering af terrorister”.

 

Vi må håbe, at der sker betydelige ændringer i den nye norske regering, som nu har været ved magten i over et år. Det lader dog fortsat til, at pengene sendes betingelsesløst. (Palwatch)

 

I Danmark sagde Søren Espersen fra Dansk Folkeparti efter udtalelserne fra parlamentarikerne i Norge og Storbritannien at: “Norge er begyndt at kigge nærmere på dets støtte til PA, og Storbritannien er begyndt at gøre det samme… Hvad vil udenrigsministeren gøre, for at forsikre os om, at vores penge bruges til de rigtige formål, og ikke på terrorister?”

 

Udenrigsministeren besvarede dog dette med et falskt udsagn om, at PA støtter familierne og ikke fangerne. Ministeriet valgte derfor, at afvise beviserne fra Palestinian Media Watch. (Palwatch)

 

Pengene sendes fortsat ubetinget fra Danmark.

 

Yvette Espersen er redaktør på www.israel-info.dk ogwww.support-israel.dk

 

Læs også
Hamas’ plan om at overtage Vestbredden
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…