En 18-årig kvinde fik en fantastisk og uventet gave, da hun forleden blev færdig med skolen – noget hun havde drømt om hele livet

For 18 år siden blev en lille nyfødt pige efterladt på en amerikansk kirkegård på en bidende kold novemberdag. En frivillig brandmand ledte efter babyen, og da han var ved at opgive håbet, tog han en til runde på den sneklædte kirkegård.

 

Det skriver det amerikanske onlinemedie abcnews.com.

 

Og pludselige fandt han en kold og blodig nyfødt pige, der var pakket ind i et tæppe. I en fart fik han babyen ind under jakken og varmede hende op. Kort efter hentede en ambulance pigen, og det var sidste gang brandmanden så den lille baby. Pigen overlevede og blev fem dage efter adopteret af et par fra Charleston, Illinois.

 

Den efterladte pige var Skyler James, som hele sit liv har ønsket at finde den brandmand, der reddede hende fra at fryse ihjel på kirkegården. Trods adskillige forsøg lykkedes det ikke Skyler og hendes adoptivmor at lokalisere redningsmanden, som Skyler så gerne ville takke.

 

Men da Skyler James, som nu er 18 år, blev færdig med high school i søndags, havde hendes adoptivforældre en særlig overraskelse i ærmet, som slog benene væk under den unge kvinde. De havde fundet frem til deres datters redningsmand, den frivillige brandmand 45-årige Charlie Helfin, og havde inviteret ham med til Skylers dimissionsfest.

 

” Jeg var mundlam. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Jeg kunne ikke sige tak nok. Jeg krammede ham bare og græd”, fortæller en rørt Skyler om oplevelsen til abcnews.com.

 

Skyler var ikke den eneste, der var rørt til tårer. Også Charlie havde svært ved at holde følelserne tilbage.

 

“Da de kaldte hendes navn, og hun skulle have sit eksamensbevis, så jeg hende for første gang”, forklarer Charlie til abcnews.com og tilføjer:

 

“Det var en stor blanding af følelser. Jeg er så glad for, at det endte med at gå godt. Hun dimitterede med udmærkelser og er en smuk ung kvinde.
Med til Skylers fest havde Charlie taget avisudklip fra dengang, hvor han fandt Skyler og den jakke, som han varmede Skyler i. Begge dele gav han til den nybagte student.

 

Endelig kunne Skyler få Charlies version af hvad, der skete den kolde novemberdag i 1995 – og hvordan han næsten opgav at finde hende i sneen.

 

Se indslaget fra ABC NEWS her:

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Dagens.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…