I nogle områder bliver danskerne nu kaldt ‘danskersvin’ i deres eget land, Danmark

Modelfoto: Colourbox

Dette indlæg vil givetvis provokere en del, og nogle vil sikkert også påstå, at jeg overdriver. Det handler om chikane mod danskere i Danmark.

 

Jeg ved, at det foregår.

 

Jeg ved, at det drejer sig om mange flere personer, end jeg her skriver om.

 

Hvordan ved jeg det?

 

Jo, for jeg møder med jævne mellemrum disse helt almindelige danskere, som bliver kaldt for danskersvin, som bliver truet, som bliver chikaneret, som bliver forfulgt og udsat for alskens ubehageligheder, fordi de er danskere.

 

Jeg kender også til velintegrerede indvandrere (hvoraf nogle i min optik er blevet danske), som også forfølges, fordi visse mener, at de er blevet for danske. Måske fordi de er kristne, eller måske bare fordi de har ytret sig kritisk om lokale forhold.

 

Dansker i Gellerup

Det ene eksempel, som jeg her vil fremdrage, er fra Gellerup. Det blev beskrevet i en artikel i JP Aarhus den 1. november 2014.

 

Det drejer sig om en 26-årig dansker, der fortæller, at han bliver chikaneret og svinet til af flere beboere i området, fordi han ikke er muslim.

 

Han vil gerne sidde uden for i ro og fred og læse i en studiebog, han er universitetsstuderende, men det gør han ikke. For han er blevet chikaneret, når han tidligere har gjort det.

 

Flere bekræfter i avisen, at den slags finder sted i Gellerup.

Læs også
De kristne i Mellemøsten er ved at blive udslettet – Vesten gør ingenting

 

Det andet eksempel handler om en 24-årig dansk kvinde, som oprindeligt er fra Libanon. Hun er blevet chikaneret så groft, at hun i dag bor på krisecenter. Hun tør ikke være i sin lejlighed. Hun fortæller blandt andet, at hun på et tidspunkt fik vrede tilråd af to unge kvinder. De skubbede til hende og truede med tæsk, indtil hun var ”fucking død”. Tidligere er hun blevet truet med stening af en ung mand, der kaldte hende for ”en fucking kristen luder”, da han fik øje på det kors, som hun bærer om halsen. (Kristeligt Dagblad og Den Korte Avis)

 

Tænk sig, at det er dit og mit land i år 2014.

 

Hverdagskost

Disse to konkrete tilfælde er desværre langt fra enestående. Det er hverdag i Danmark.

 

Det er resultatet af mange årtiers uansvarlig udlændingepolitik. Det er sådan, det er, og det bliver værre i takt med, at der bliver flere områder, hvor danskerne er i mindretal. Et mindretal i vores eget land.

 

Jeg synes, at det er skræmmende. Vi fik gennemført gode og fornuftige stramninger i løbet af 00’erne, men det har denne regering ødelagt. Hvis vi for alvor skal sikre vores land, så er der brug for mange år med en restriktiv asyl- og indvandringspolitik.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker: ”Vi skal nok sørge for, at navnet Muhammed aldrig forsvinder”

Problemet bliver nemlig kun værre, hvis vi fortsætter med den store indvandring fra især muslimske lande, hvor alt for mange har et fundamentalistisk syn på livet og ser ned på andre mennesker.

 

De andre partier på Christiansborg er ikke meget for at høre det, men vi bliver altså nødt til at se den stigende chikane og forfølgelse af danskere og velintegrerede indvandrere som direkte knyttet til udlændingepolitikken.

 

Det giver altså ikke ingen mening at blive ved med at importere konflikter fra Mellemøsten til Danmark. Det er blandt andet derfor, at Dansk Folkeparti ønsker at begrænse den ikke-vestlige indvandring.

 

Ny udlændingepolitik

Jeg ønsker sådan, at der en dag kom et flertal på Christiansborg som for alvor ville forandre og omlægge dansk asyl- og udlændingepolitik. Det arbejder vi på i Dansk Folkeparti. Det er af mange forskellige grunde en hjertesag for os.

 

Det handler i al sin enkelhed om at give et sammenhængende Danmark videre til kommende generationer. Et fællesskab, som er båret af danskere, dansk kultur og danske traditioner. Det er det, der binder os sammen som nation.

 

Dem, der kommer hertil, skal respektere dette, og tage pakken til sig, og gøre den til deres egen. Det er dybt nødvendigt, men det kræver en helt anden udlændingepolitik.

Læs også
Mange unge indvandrere i København sætter religiøse love over demokratiet – men det søger man at skjule

 

Martin Henriksen er MF og integrations- og udlændingeordfører for DF

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…