Burka vinder indpas: Nu er den også højeste mode blandt visse mænd

Arkiv

Hvis fængselsbetjente for slet ikke at tale om politibetjente og ansatte i private vagtværn skulle få den forrykte ide at begynde at undersøge, hvad der egentlig befinder sig inde i en burka, er det lige så sikkert som Allah i moskeen, at de vil få samtlige menneskerettighedsorganisationer og rasende muslimer på halsen.

 

 

Det har fanger i fængslerne fundet ud. Således bed en indsat i Nyborg Statsfængsel al skam i livet, og forlod i oktober 2012 uhindret fængslet før tid iført en burka.

 

 

Forinden havde han fået besøg af en mand og en kvinde iført burka, og da besøgstiden var slut, forlod en mand og en kvinde iført burka fængslet. Troede vagtpersonalet i det mindste, lige indtil de fandt ud af, at hvor der skulle have været en mandlig fange, sad der i stedet en kvinde, der havde mistet sin burka.

 

 

Røvede juvellerforretning iført burka

I forhold til en elefanthue er der den fordel ved en burka, at den ikke blot skjuler ansigtet og kroppen konturer, men også virker harmløs.

 

 

Det benyttede fire mænd sig af, da de skulle røve den mondæne forretning Selfridges i London. I stedet for troppe op i forretningen iført elefanthuser, hvilket omgående ville have fået personale og vagter til at slå alarm, dukkede de uskyldigt op iført burkaer.

 

 

Af samme var der heller ingen, der lagde mærke til dem, førend det øjeblik, hvor de pludselig hev økser og lægtehammere frem fra deres gevandter og begyndte at smadre montre med værdifulde ure og smykker.

 

 

Slap afsted med værdier for 9,3 millioner kroner

Læs også
Han ligner en almindelig kunde på vej ind i Rema 1000 – men lige om lidt trækker han en kniv

Det lykkedes dem at slippe afsted med ure og smykker til en samlet værdi af 1,5 millioner britiske pund, cirka 9,3 millioner kroner.

 

 

På trods af burka-forklædningen blev de dog alligevel til sidst snuppet af politiet, og blev ifølge den engelske avis Daily Mail idømt tilsammen 58 års fængsel.

 

 

I USA vrimler det med burka-klædte kriminelle

Ifølge en optælling, som kommentatoren Daniel Pipes har lavet, er der gennem de seneste seks år i blot Philadelphia-regionen blevet begået 14 røverier mod pengeinstitutter, hvor røverne har været iført burkaer.

 

 

Det voldsomste røveri fandt sted den 3. maj 2008, hvor en politibetjent blev dræbt under en skudveksling, hvor der pludselig blev hevet en AK 47 frem af burkaer.

 

Læs også
Somalierne er den største gruppe udlændinge i danske fængsler – mere end hver fjerde fange har nu udenlandsk baggrund

 

Under den efterfølgende skudveksling med de burkaklædte røvere dræbte politiet en af dem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…