Blødsødenhed gør Danmark attraktivt for røverbander

Vi danskere er alt, alt for blødsødne over for udenlandske kriminelle.

 

De kriminelle lader sig ikke gå på af udvisningsdomme, og de vender fluks tilbage til Danmark for at begå indbrud i danske villaer og ejendomme. Det skaber en utryg tilværelse for danske familier, og vi kan altså kun komme disse slyngelstreger til livs ved at sætte hårdt mod hårdt:

 

Vi skal hæve straffen for kriminelle, der overtræder indrejseforbuddet. Ikke bare lidt – men markant.

 

Milde domme gør Danmark attraktivt

Hvis en kriminel udlænding bliver taget i at vende ulovligt tilbage til Danmark, koster det i øjeblikket en dom på mellem 10 dage og 60 dages fængsel. Disse milde domme gør Danmark attraktivt for røverbander.

 

Derfor har Tom Behnke og jeg fremsat forslag om at hæve straffen for overtrædelse af indrejseforbuddet. I stedet for den blødsøde ligegyldighed bør straffen som udgangspunkt være mindst ét år. Dermed sender vi et klart signal om, at de kriminelle absolut ikke er velkomne, og at det ikke kan betale sig for dem at sætte benene på dansk grund.

 

Fængslerne er slaraffenland for udlændinge

Men det er ikke kun længden af straffen, som vi er nødt til at kigge på. Danske fængsler minder om femstjernede hoteller i forhold til afsoningsforholdene i de kriminelles hjemland.

 

Hvis de kriminelle i stedet ved, at de sendes direkte tilbage til deres hjemland med en ét-årig ubetinget fængselsdom i bagagen, så vil nok de nøjere overveje, om det er risikoen værd at træde blot én meter ind over den dansk-tysk grænse. Det kan være med til at genskabe trygheden for danskerne.

 

Danskernes sikkerhed afhænger af vores politiske vilje. Derfor må vi sætte alle sejl til for at komme internationale tyvebander til livs. Højere og hårdere straffe er et middel til at genskabe trygheden i Danmark. Det ser jeg som en del af mit vigtigste arbejde i Europa-Parlamentet.

 

Bendt Bendtsen er medlem af Europa-Parlamentet og spidskandidat for de konservative

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…