Akkaris advarsler

Folketinget holdt onsdag en høring om islamismens fremtog i Danmark. Flere forskere, PET mm. deltog.

 

Jeg vil i dette indlæg forholde mig til en persons oplæg.

 

På høringen, som kan ses her http://www.ft.dk/webtv/video/20131/uui/tv.2244.aspx?as=1#player deltog bl.a. Ahmed Akkari, der benyttede lejligheden til at advare mod islamismen og påpege, at vi i Danmark stadig er alt for tilbøjelig til at omfavne radikale muslimer, som vi dybest set kun har hørt sige noget fornuftigt i fem minutter, men hvor man ved at gå dem lidt nærmere på klingen vil finde ud af, at de faktisk har en helt anden dagsorden. Han nævnte som eksemplar den nye stormoske med forbindelse til Det Muslimske Broderskab, Islamisk Trossamfund og mange mange andre ting.

 

 Advarsel

Det var meget interessant at høre Akkaris beretninger fra frontlinjen og hans advarsler til de danske politikere om ikke at være tossegode. Man skal ikke tolerere de intolerante, sagde Akkari – og deri er jeg helt enig.

 

 

Vi ser i disse måneder, hvordan ekstreme muslimske kræfter holder deres indtog i idrætsforeninger og boligforeninger, og hvordan der skabes foreninger i de muslimske miljøer med det ene formål at malke de offentlige kasser for penge, der efterfølgende kanaliseres videre til religiøse og politiske formål. Penge, som politikerne i bund og grund slet ikke har styr på. Det må stoppes. På konferencen deltog også integrationsminister Manu Sareen og justitsminister Karen Hækkerup, så de har hørt det samme som mig.

 

 Nej til besøg 

Akkari var også inde på, at vi må standse tildelingen af visa til ekstreme imamer, som kommer på korte besøg i Danmark. For nogen tid siden deltog den pakistanske imam Tahir ul-Qadri i et debatarrangement, hvor den nuværende justitsminister Karen Hækkerup skulle have deltaget.

 

Den rabiate amerikanske hadprædikant Khalid Yasin har også besøgt Danmark. Mange andre yderligtgående har sikkert også været her, uden at det har påkaldt sig den store opmærksomhed. I Dansk Folkeparti har vi også sagt, at vi netop ikke skal have disse mennesker til Danmark, hvis vi er interesseret i at undgå, at unge muslimer bliver indfanget af de ekstreme islamiske netværk. 

 

Lyt til Akkari

Jeg håber meget, at integrationsudvalget og ministrene lyttede efter Akkaris budskaber.

 

Læs også
Dansk Folkeparti opruster: Udvalg, der skal skærpe partiets nationalkonservative profil med Martin Henriksen som formand

Man kan mene, hvad man vil om Akkaris fortid, men at han besidder en stor og vigtig portion viden om, hvordan vi kommer de ekstreme muslimske netværk til livs, er der ingen tvivl om – og derfor gør vi klogt i at lytte til ham.

 

For god ordens skyld skal det siges, at Akkari nævnte, at der er mange almindelige såkaldte kulturmuslimer, som egentlig gerne vil i en anden retning, men at politikere, myndigheder, journalister mv. konstant opsøger de veletablerede islamiske organisationer og foreninger, som desværre er domineret af folk med mere ekstreme synspunkter.

 

Martin Henriksen er udlændinge- og integrationsordfører for Dansk Folkeparti

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…