FN’s holdning til de bortførte israelske teenagedrenge afslører diktatorernes magt i organisationen

Urolighederne er eskaleret på Vestbredden, siden tre israelske drenge blev bortført over to uger siden, den 13. juni. To palæstinensere er blevet dræbt under eftersøgningen, og det fyger med raketter mellem Israel og Gaza-striben, der kontrolleres af Hamas. (Ritzau)

 

Man undres over FN

Ifølge FN er de tre teenagere kun “savnede” og ikke “bortførte”.

 

Man undrer sig virkelig over FN i disse dage. Ligesom man troede, at der ikke kunne komme flere skrækkelige og giftige meldinger mod Israel, kommer der endnu flere utrolige meldinger i forbindelse med den sørgelige bortførelse af tre israelske teenagere for nu snart to uger siden.

 

I FN finder vi mange tyranner, der aktivt deltager i forsamlinger. Bøller, diktatorer og terrorister, der regerer undertrykte regimer som Kina, Cuba, Libyen, Iran, Yemen, Sudan, Syrien, Pakistan, Nord Korea, Saudi Arabien og adskillige andre, møder glædeligt op for at deltage i FNs møder om bekæmpelse af racisme, diskrimination, fremmedhad og intolerance.

 

Er der plads til selvrangsagelse hos disse tyranner? Nej!

 

Er der plads til at pege på hinandens forbrydelser? Nej!

 

Tjo – vent lidt – der er kun ét land, som de alle peger på, gang på gang på gang: Israel.

 

Krampagtige grimasser

Det har været svært for FN i den sidste tid at finde de rigtige ord for at fordømme bortførelsen af de tre teenagere. Krampagtige grimasser alle vegne.
FNs talsmand udtalte d. 17. juni at “vi har ingen informationer der bekræfter en bortførelse – og jeg vil ikke fordømme på forhånd at der er tale om en kriminel handling”. Talsmanden mener dermed ikke, at de unge er blevet bortført – de er bare savnet! Ingen hos FN vil overhovedet nævne, at palæstinenserne muligvis står bag.

 

Til gengæld vælter det ind med beskyldninger mod Israel, som har sat alt ind for at finde disse tre teenagere. Eftersøgningen bliver beskrevet af FNs Under Sectretary-General, som “foruroligende”, anholdelse af Hamas’ medlemmer beskrives som “barske”, og man opfordrer Israel til “tilbageholdenhed”. Der er ikke ét ord om afstandtagen fra disse bortførelser!

 

Så var det tid til FNs Menneskerettighedsråds møde den 24. juni, hvor Rachel Frenkel, mor til den ene af de tre kidnappede teenagere, holdt en rørende tale til rådet på vegne af de tre mødre.

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

 

Hun sagde blandt andet, “Hr. Præsident, det er forkert at tage børn, uskyldige drenge og piger, og bruge dem som redskaber i nogen som helst kamp. Det er grusomt. Dette råd er til for at beskytte menneskerettighederne. Jeg vil gerne spørge, er det ikke alle børns ret at komme sikkert hjem fra skole? Vi vil have dem tilbage i vores hjem og i deres senge. Vi ønsker at holde dem igen.”

 

Hendes følelsesladede beretning prellede dog totalt af på FNs Menneskerettighedsråd, for nu var der tid til Israel-bashing – alt imens der ikke blev sagt et ord om, at de ansvarlige bag disse udskyldige drenges bortførelse skulle fordømmes, og at de skulle straks løslades. Nej ordene “kidnappet” eller “bortført” blev ikke nævnt, kun ordet “savnet” !

 

Mange fordømmer Israel

Et udsnit fra talerne:

 

PA – Israel er verdens største overtræder af menneskerettigheder

 

Bahrain – Bahrain fordømmer også krænkelser foretaget af Israel under påskud af, at der er 3 “savnede” bosættere

 

Læs også
De 4.006 palæstinensere som europæerne ikke har hørt om

Pakistan – (nævner first Nakba og Israels “etniske udrensning”), siden de 3 bosættere er “savnede” – har Israel indledt en brutal kampagne af undertrykkelse mod det palæstinensiske folk

 

Egypten – Siden bosætternes “forsvinden” har Israel indledte en militæroperation, som er en overtrædelse af Genève-konventionen.

 

Indonesien – Israel har vist alvorlige krænkelser og overtrædelser af menneskerettighederne – en overdreven reaktion mod de 3 israelske “savnede” bosættere.

 

Jordan – Israel fortsætter sine krænkelser af menneskerettighederne, som et resultat af de “savnede” bosættere.

 

Yemen – Dagligt bliver de (palæstinenserne) udsat for drabshandlinger.

 

Libyen – Israel fortsætter sin politik for etnisk udrensning

 

Læs også
USA støtter Israel mod EU

Cuba – Israel fortsætter … med at udsætte det palæstinensiske folk for levevilkår, der rent faktisk kan føre til at de snart “forsvinder” som et folk. Når man står med sådanne folkemorderiske praksis. Afgørelsen af dette råd skal straks udmøntes.

 

Se filmen der dokumenter det hele her: https://www.youtube.com/watch?v=WwSWCg9OoiU#t=317

 

Yvette Espersen er redaktør på www.israel-info.dk og www.support-israel.dk og administrator for Facebook gruppen “Like for Israel:Denmark”

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…