Zenia Stampe holder hånden over de kriminelle

Da Liberal Alliance foreslog, at man udviser førstegangs forbrydere, gik Zenia Stampe i selvsving over det. Det var en katastrofe. “Hvordan kan man være så kynisk? Hvad så hvis man som 16 årig kom til at stjæle en cykel?”

 

Kære Zenia, du kan rent faktisk komme til at slå et menneske ihjel, ved et uheld. Men du kan ikke ‘komme til’ at stjæle en anden mands ejendom.
Gad godt vide, hvad Zenia mener vi skal med en 22årig, som kom til at voldtage og mishandle sin ekskone i 16 dage.

 

Alpacino Petrovic

Det drejer sig om Alpacino, ja det hedder han faktisk, Petrovic, medlem af den berømte Levakovic klan, som på det sidste jævnligt har optrådt i danske medier. En stor familie, hvis hvert voksne medlem har kilometerlang straffeattest.

 

Hold nu fast! Alpacinos fætter, Jura, blev dømt 5års fængsel og ubetinget udvisning for en lille måneds tid siden. Han har begået røveri, indbrud, vold, afpresning, deltaget i gruppevoldtægt og meget mere, inden han blev udvist fra Danmark. For blot tre uger siden blev to af hans fætre anholdt og varetægtsfængslet for indbrud og tricktyveri.

 

Alpacino er internationalt efterlyst for frihedsberøvelse, mishandling og voldtægt af sin ekskone begået i Sverige. Han blev anholdt i Danmark, mens han begik indbrud, sammen med sine to fætre – altså ikke dem, der blev anholdt i forrige sætning.

 

Hvis man nu fulgte den ovenstående forslag og udviste kriminelle uden dansk statsborgerskab, ville vi ikke kun skåne danske skatteydere for betaling af offentlig forsørgelse, børnepenge, sundhed, fængselsophold, personlig bevogtning, i visse tilfælde også rejser og oplæring af stjerne kokke, læge- og psykologregninger til ofrene. Borgerne ville også slippe for  traumatiske oplevelser, angst, førtidspension, mm. Nogle mennesker ville stadigvæk have været i live.

 

Ofrene ender som regel et eller andet sted på kommunernes ventelister eller andre steder i systemet, mens vi sørger for, at gerningsmændene får den nødvendige rehabilitering, psykologhjælp og uddannelse, så de kan klare sig selv, når de kommer ud i samfundet.

 

Jeg bliver ofte spurgt hvorfor jeg mener, at udvisning skulle være den ultimative løsning for kriminelle udlændinge. Og svaret er, fordi vores retssystem er en joke. Du kan være en fri mand, blot 7 år, efter du har taget et liv. Du risikerer hårdere straf, hvis du distribuerer hash end hvis du slår et menneske ihjel.

 

Danske fængsler er et hvert ældre menneskes misundelse værdige. Et sted, hvor du kan udvikle dig, får dagligt bad, sund mad, træne, har ubegrænset adgang til læge, præst, mm. Du skal ikke ligge i svøbt i en ble i flere timer, fordi de mennesker der skal hjælpe dig, sidder foran en computerskærm, du bliver ikke frataget dit saftevand og du skal ikke passes af robotter.

 

Og hvis du er virkelig hard core, kan du få dine egne livvagter og en golfvogn, som kører efter dig, mens du får din daglig motion. Med andre ord, jo flere liv du forpester og ødelægger – jo bedre vil staten tage sig af dig.

 

Læs også
Minister har fået nok: Mandlige migranter skal kunne smides ud af landet, hvis de gentagne gange krænker kvinder

Vi lever i et land, hvor man er mere bange for at blive gammel og havne et plejehjem end i et fængsel.

 

Vi har en justitsminister, som holder hånden over bandemedlemmer, men ser på, mens familierne bliver splittet. Skatteydere er på flugt fra Danmark, mens tilkomne lever af de penge vi ikke engang selv har, da vores statskasse for længst er tom. Og på trods af det, og på trods af dyre biler, smykker, mærkevarer og kriminelle aktiviteter, får Levakovic klanen millionbeløb udbetalt hver år, da samtlige familiemedlemmer er på overførselsindkomst.

 

Kan Zenia Stampe forklare sig?

Jeg ser gerne Zenia Stampe forklare en lovlydig borger, som hele sit liv har betalt sin skat, som bor på 10 kvadratmeter, hvis ble bliver skiftet to gange om dagen, mens han drikker postervand til sin aftensmad, hvordan politikerne kunne ‘komme til’ at gøre det velfærdssamfund, som han hele sit liv har arbejdet for, til det, det er blevet til i dag.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…