Grov chikane mod kritisk muslim i valgkampen

Religionsfrihed og ytringsfrihed kan ikke sidestilles som størrelser, der afgrænser hinanden, eller hvor ytringsfriheden endog må underlægges religionens diktat. Forholdet bør rettelig opfattes omvendt.

 

Ytringsfrihed over religionsfrihed

Ytringsfriheden må principielt anses for mere fundamental end religionsfriheden, eftersom ytringsfriheden generelt sikrer retten til fri religionsudøvelse, hvorimod religionsfriheden ikke modsat yder en generel garanti for retten til at ytre sig frit.

 

Hærværk

Jeg  blev forbandet gal, da flere af  mine og mine partifællers valgplakater forsvandt og andre blev ødelagte, . Det er ikke bare et angreb imod de enkelte politikeres valgkampagne men også imod demokratiet.

 

Uacceptabelt

Jeg mener, at det er fuldstændig uacceptabelt i et demokratisk retssamfund, at flere og flere politikere oplever, at deres valgkampagne bliver saboteret af hærværk og trusler.

 

Nultolerance

Vi skal have handling og nultolerance overfor den generation, som er udråbt som værende generation ”fucked up”. En generation som i Europa har rekorden i druk og  voldsom hang til fordummende reality-tv.

 

Egoistiske, umodne og uansvarlige. Nogle af dem fortsætter ind i muslimsk ekstremisme.

 

Disse ekstremister vil kun acceptere at muslimer kan engagere sig på islams betingelser: “Muslimerne har pligt til at engagere sig, men på Islams præmisser”.

 

Vi er i Danmark

De mener, at muslimerne kun skal være politisk aktive i henhold til Islams anvisninger, hvor man arbejder for at værne om muslimernes identitet og integritet.

Læs også
Facebook truer med lukning af Trykkefrihedsselskabets side for at nævne Tommy Robinsons navn

 

Men kære venner: Vi er da i Danmark!!

 

Uvidenhed

Jeg mener at alle disse problemer strammer fra uvidenhed. De skæve eksistenser påfører samfundet smerte i den egoistiske, umodne måde de opfører sig på.

 

Det kræver handling, for problemerne forsvinder ikke, bare fordi vi taler om dem. De forsvinder heller ikke, fordi tilstrækkeligt mange bliver tilstrækkeligt trætte af at høre om generation ”fucked up” og derfor tier.

 

Håndfaste regler

Det vil tage rigtig mange år at løse problemet, tror  jeg. Det vil være uærligt at påstå andet. Derfor mener jeg, at der skal indføres håndfaste regler, som understreger, at samfundet ikke finder sig i den slags!

 

Latifa Ljørring, Byrådskandidat for Venstre i Greve

Læs også
Ytringsfrihedens endeligt i Canada

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…