Radikale muslimer jager nu også bøsser væk fra ”muslimske områder”

Der er i dag dele af London, hvor over 30 procent af beboerne er muslimer.

 

I disse områder er der opstået helt regulære parallelsamfund. De bliver kaldt ”muslimske områder” af de radikale muslimer.

 

Deres hensigt er at udvikle disse områder til en slags muslimsk stat i staten med egne love og regler – koranens love.

 

Det er der ikke i sig selv noget nyt i. Fundamentalistiske muslimer har altid stræbt efter at indføre sharia, koranens love og regler.

 

Nu skal briter også underkaste sig

Det nye er, at de nu føler sig stærke nok til helt åbenlyst at skilte med, at de arbejder for at gøre dette til virkelighed. Og de går nu vel at mærke målrettet og aggressivt efter at tvinge også briter til at underkaste sig muslimske regler.

 

De skilter tilmed med det i flere videoer, de selv har optaget.

 

Her er det en video, der viser, at radikale muslimer med shariaen i hånd forfølger homoseksuelle også blandt briter. Dette bliver bastant demonstreret med et skilt med to mænd og en rød ”adgang forbudt” streg hen over i starten af videoen.

 

Derefter følger en meget ubehagelig optagelse af en skræmt bøsse, der jages ud af et ”muslimsk område” med besked om ikke at vise sig igen.

 

To andre lignende videoer

De muslimske patruljer har lavet to andre videoer.

 

Læs også
Video: Vera Lynn holdt modet oppe hos sodaterne under Anden Verdenskrig – hør hende synge: “We will meet again”

I den ene bliver det vist. hvordan prostituerede bliver jagtet. https://denkorteavis.dk/2013/igen-muslimsk-patrulje-pa-gaden/

 

I den anden video er det folk, der drikker alkohol og kvinder i lårkort, det går ud over. https://denkorteavis.dk/2013/muslimsk-patrulje/

 

De muslimske kontrollanter hiver også reklamer ned. Blandt andet fjerner de en reklame for en BH, som derefter bliver hældt over med benzin og brændt.

 

Rasende og bange briter

Videoerne, der viser hvordan muslimerne slipper af sted med en aggressiv hundsen rundt med briter, har chokeret Storbritannien. De afspejler en hadsk holdning til Storbritannien, briterne og britiske normer.

 

I de tre videoer forsøger nogle af briterne at protestere.

 

Men det er tydeligt at de er bange og i tvivl om, hvad de skal gøre.

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

 

Nogle forsøger sig med indvendinger i retning af: ”Dette er altså Storbritannien.” og ”Dette er dog utroligt”. Men de bliver fejet til side med hånlige bemærkninger om Storbritannien og jaget væk.

 

Under overfladen går udviklingen stærkt

Under overfladen er der en række fænomener, der viser at denne udvikling allerede er langt.

 

Èn rapport har afdækket det alternative retssystem baseret på sharia, der er under udvikling i hele landet.

 

En anden rapport har afsløret, at omkring en fjerdedel af moskéerne åbenlyst eller under bordet uddeler ultra konservative islamiske bøger, pjecer og andet materiale.

 

Desuden har tv-kanalen Channel 4 bragt en række fremragende og veldokumenterede programmer, ”Dispatches”, der viser hvad der foregår bag mange moskeers facade. Under næsen på det officielle Storbritannien med dets overfladiske tirader om gensidig forståelse er moskeer, som er blevet udnævnt til at være moderate, arnested for ekstreme islamistiske holdninger og aktiviteter. Det berømteste eksempel er den meget store og fremtrædende East London Mosque.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

Det vil brede sig

Maajid Nawaz er en af dem, der kraftigt advarer mod den udvikling,  som de muslimske patruljer er en del af. Han har selv været ledende medlem af Hizb ut-Tahrir. Senere brød han ud og grundlagde den  respekterede anti-ekstremistiske tænketank Quilliam.

 

Han er i dag desuden kommentator ved The Times, hvor han netop har skrevet en kommentar om fænomenet: ’Muslimske patruljer’ viser  os, hvad vi har i vente. Det er en magtfaktor, vi kommer til at se mere til, skriver Nawaz.

 

Det vil ske i takt med, at antallet af muslimer vokser, og at flere steder i Storbritannien vil blive udråbt til  muslimske områder.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…