De 150 millioner som dansk moské modtog fra Qatar kan komme til at koste det danske samfund dyrt

Jihad-kaniner og dårlig dømmekraft

For nylig kom det frem, at den nye moske på Nørrebro i København har indledt et samarbejde med tv-stationen Al-Aqsa, der styres af Hamas – en organisation, der optræder både på EU’s og USA’s terrorliste.

 

For de, der ikke lige kan huske Al-Aqsa, er det den tv-station, der tidligere har brugt børneprogrammer til propaganda mod Israel og jøder og desuden har opfordret børn til at blive martyrer (dvs selvmordsbombere).

 

I børneprogrammet var islamismen forklædt som den lyserøde kanin Assud, der truede med at dræbe alle danskere, hvis vi vovede at bringe Muhammed-tegningerne igen.

 

Da jeg hørte om samarbejdet mellem den Qatar finansierede danske moske og Al-Aqsa, tog jeg mig til hovedet af forargelse og undren.

 

Jeg mener nemlig, at den danske moske og Dansk Islamisk Råd udviser ekstrem dårlig dømmekraft, når man indleder et samarbejde med en tv station, der er ejet af Hamas.

 

Derudover kunne jeg heller ikke undgå at tænke tanken, om det mon var ”Qatar regningen”, der her bliver betalt tilbage.

 

Siden det kom frem, at Qatar skulle være det økonomiske grundlag for den danske moske, har der hersket nervøsitet over, hvorvidt det ville påvirke den danske moske. Desværre frygter jeg, at nervøsiteten har været berettiget.

 

Og det bekymrer mig. Den type TV, Al-Aqsa producerer, hører ingen steder hjemme. Derfor er jeg også stærkt forundret over Dansk Islamisk Råd, som står bag den nye stormoske.

 

For hvad er det egentlig, der foregår? Jihad-kaniner og børne-propaganda? Det er lige netop sådan en form for hjernevask, der føder rabiate muslimer – den slags, danske muslimer i den grad burde tage afstand fra, og nægte at samarbejde med.

 

Siden har Dansk Islamisk Råd været ude og erklære, at de var blevet fejlciteret. Der er ikke indgået noget formelt samarbejde med Al-Aqsa. Ifølge pressemeddelelsen er der blot tale om ”samarbejde med nogle eksterne aktører – Al Jazeera, Al-Aqsa og Huda TV.” Men Dansk Islamisk Råd burde skære alle bånd med en tv station, der har en historik så broget som Al-Aqsas.

Læs også
Hamas og Irans planer om at udslette Israel skal stoppes, inden det er for sent

 

Hovedsagen er nemlig den, at det er tegn på yderst dårlig dømmekraft fra moskeens side, når den – allerede før den er åbnet officielt – er blevet sat i forbindelse med en så kritisabel samarbejdspartner. Det kan ikke andet end at skabe utryghed, når islamismen – her forklædt i kaninkostume – på denne måde rykker helt tæt på Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…