Regeringens lempelser i udlændingepolitikken fører til flere parallelsamfund som Egedalsvænge

Juletræssagen i Egedalsvænge i Kokkedal og islamisternes misbrug af lokaldemokratiet til at skubbe danskerne ud og stikke en kæp i hjulet på integrationen af indvandrere er kun en forsmag på, hvad vi har i vente.

 

Den Korte Avis har igennem den seneste tid beskrevet udviklingen, og det er bestemt ikke en beundringsværdig udvikling, vi alle sammen er vidner til.

 

Vi behøver også blot at kaste et blik på andre europæiske byer. I Storbritannien har segregation og parallelsamfund i kombination med uroligheder længe været en realitet, og i den sydfranske by Marseille har det ligefrem været overvejet at sætte hæren ind mod de lovløse tilstande.

 

Et symbol på mislykket integration

Egedalsvænge og Kokkedal er blevet et symbol på mislykket integration. Et symbol på hulheden i venstrefløjens myter om det lykkelige multikulturelle samfund. Og først og fremmest et symbol på en helt ufattelig fejhed blandt mange politikere.

 

Regering og Folketing ved nemlig udmærket, at lempelserne i udlændingepolitikken og den deraf følgende øgede tilstrømning af indvandrere fra muslimske lande vil skabe endnu flere problemer. Hvordan kan de ikke vide det?!

 

Alle erfaringer burde for længst have lagt myten om det multikulturelle samfunds lyksaligheder i graven. Det er svært at finde velfungerende multikulturelle samfund.

 

Alle særkravene

Men hver gang det er blevet sagt fra vores side, har vi fået tudet ørerne fulde om, at problemerne løser sig af sig selv, og at antallet af udlændinge ikke har den mindste betydning. Ligesom vi er blevet fyldt med alt muligt andet sludder om, at hovedtørklæder, lokale forbud mod svinekød, bederum, kønsopdeling og modermålsundervisning er den eneste farbare vej for integrationen.

 

Den endeløse række af særlige foranstaltninger har kun givet islamisterne yderligere vind i sejlene. De opfatter det nemlig med rette som et tegn på svaghed og kulturelt forfald hos værtsnationen. Og hvis man tænker over det, så er der jo ikke skyggen af et flertal i Folketinget, som via lovgivning vil sikre danskernes kulturelle rettigheder.

 

Hizb-ut-Tahrir – en organisation, der er forbudt i en lang række lande som f.eks. Tyskland – boltre sig i Kokkedal og andre steder. Uden indblanding fra myndighederne kan de her i landet frit fiske i de rørte bandemiljø-vande og hverve nye medlemmer med lyst til hellig krig mod demokrati og ytringsfrihed. Og hvad gør regeringen, ja, den fortsætter med sine lempelser af udlændingepolitikken. Det er virkelig trist.

 

Læs også
Da De Radikale havde indflydelse blev der på et enkelt år uddelt over 19.000 danske statsborgerskaber – og sådan var det hele vejen igennem

Der har ikke manglet advarsler

Det har ikke skortet på advarsler – hverken fra danskerne eller indvandrerne selv. Det handler om miljøer, hvor alt for mange bruger deres fritid på at hive så mange penge som muligt ud af de offentlige kasser og at lave kriminalitet. Herudover udøver man en jernhård justits over sine egne. Vold er en integreret del af hverdagen – og visse steder anvendes vold og trusler som kommunikationsmidler.

 

Hvor er det egentlig synd for de indvandrere, der prøver at komme ud af disse miljøer og blive danskere. De støder nemlig panden mod den ene mur efter den anden.

 

Ikke alene gider hverken medier eller myndigheder for alvor at beskæftige sig med dem – de må også acceptere, at den konstante tilstrømning af indvandrere hver dag nulstiller samtlige bestræbelser på at få dem integrerede. Regeringspartierne og desværre også visse liberale politikere har aldrig accepteret, at antallet har en kæmpe betydning for integrationen.

 

Indvandringen betyder enorme udgifter for det offentlige. Penge, der kunne være brugt på meget andet nødvendigt for at opretholde et værdigt velfærdsniveau, eller på at fremtidssikre dansk økonomi.

 

Det værste er utrygheden

Men det værste er utrygheden. Det værste er, at der findes mange områder, som reelt er helt lukket land for udefrakommende. Det værste er den menneskelige tragedie – og den omfatter både danskere og velintegrerede indvandrere.

 

Læs også
Video: Den tyske præsident Gauck skal hylde det multikulturelle samfund – men det går ikke helt efter planen

Regeringen har kastet håndklædet i ringen. Under mottoet ”ikke se, ikke høre, ikke tale” tror regeringen, at det hele nok skal gå. Samtidig med at den har åbnet op for en yderligere indvandring. Enhver kan se, hvordan det hele vil ende.

 

Kombinationen af øget tilstrømning, nul integration og ingen krav vil føre os lige lukt ind i katastrofen. Bare se på Egedalsvænge, Mjølnerparken, Vollsmose, Gellerup osv. Mon vi aldrig bliver klogere…

 

Martin Henriksen er udlændingepolitisk ordfører for Dansk Folkeparti

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…