Radikale muslimer patruljerer gader i London

I London er der kommet et nyt fænomen – ’muslimske patruljer’ eller muslimske politibetjente. Det er grupper af radikale muslimer, der går rundt i Londons gader for at tvinge alle til at rette ind efter de muslimske regler.

 

Disse muslimske ’politibetjente’ optræder især i områder med mange muslimer som for eksempel Tower Hamlet, hvor 34,5 procent  af indbyggerne nu er muslimer. Men det er ikke længere kun muslimer, de lægger pres på. De generer også briterne for at få dem til at efterleve de muslimske regler.

 

De radikale muslimer fotograferer selv deres patruljering og lægger videoen ud på YouTube som en magtdemonstration og selvreklame.

 

Tidligere ekstremist advarer

En af dem, der kraftigt advarer mod disse patruljer er Maajid Nawaz, der selv har været fremtrædende medlem af Hizb ut-Tahrir. Senere brød han ud og grundlagde den højt respekterede anti-ekstremistiske tænketank Quilliam.

 

Han er i dag desuden kommentator ved The Times, hvor han netop har skrevet en kommentar om fænomenet: ’Muslimske patruljer’ viser  os, hvad vi har i vente. Det er en magtfaktor, vi kommer til at se mere til, skriver Nawaz.

 

Rasende og bange briter

Nawaz beskriver blandt andet, hvordan der nu er butiksejere, der er bange for at sælge alkohol og have kvindelige ansatte, der ikke bærer islamisk tørklæde.

 

 Den Korte Avis har tidligere bragt en lignende video fra den muslimske patrulje i London. Her jagede de briter med alkohol og letpåklædte kvinder.

 

Videoen var optaget i bydelen Waltham Forest uden for en moské. En gruppe muslimske mænd har travlt med at håndhæve koranens regler for påklædning og opførsel. De, der ikke følger disse regler, bliver hånet og jaget væk. De er ulydige over for Allah.

 

Det nye i disse optrin er, at de radikale muslimer ikke kun lægger pres på andre muslimer. Nu vil de tvinge briter og andre ikke-muslimer til at følge koranens regler.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Disse videoer, der viser hvordan muslimerne slipper af sted med en aggressiv hundsen rundt med briter, har chokeret Storbritannien. Den afspejler en hadsk holdning til Storbritannien, briterne og deres tilværelse.

 

Det er en demonstration af magt over en bydel i London: ”Her bestemmer vi. Hvis I ikke vil rette jer efter vores muslimske regler skal I forsvinde”.

Denne selvbestaltede justits har en karakter, så den nu efterforskes af politiet.

 

Led en et større mønster

 

Sådan går det, når man gør noget forbudt (haram) og er ulydig mod Allah, bliver det sagt.

 

Denne muslimske patrulje er langtfra et enkeltstående tilfælde. Det er tværtimod en del af et større mønster, der betyder voksende indflydelse til islamister.

 

Flere britiske tænketanke har i grundige rapporter belyst andre sider af islamisternes voksende indflydelse i Storbritannien.

Læs også
Beskyldningerne om antisemitisme mod det britiske Labourparti – og deres lunkne forsøg på at gøre noget ved det

 

Èn rapport har afdækket det alternative retssystem baseret på sharia, der er under udvikling i hele landet. Omkring 86 sharia-domstole, nåede de frem til, hvor der især på det familieretlige område bliver truffet afgørelser efter koranens regler, sharia.

 

En anden rapport har afsløret, at omkring en fjerdedel af moskéerne åbenlyst eller under bordet uddeler ultra konservative islamiske bøger, pjecer og andet materiale.

 

TV-udsendelser

Desuden har Channel 4 bragt en række fremragende og veldokumenterede tv-programmer ”Dispatches”, der viser hvad der foregår bag mange moskeers facade. Under næsen på det officielle Storbritannien med dets overfladiske tirader om gensidig forståelse er store velrenommerede moskeer som for eksempel East London Mosque arnested for ekstreme islamistiske holdninger og aktiviteter.

 

Ny udvikling

Videoen repræsenterer dog en ny udvikling i forhold til det mere kendte mønster. Islamisternes krav om at koranens regler skal overholdes plejer først og fremmest at være rettet mod andre muslimer. Men her er kravet rettet mod briter og andre ikke-muslimer.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…