Den Korte Avis afslører: Hellig kriger har tidligere truet danske soldater

Fotos: Asger Bonnevie

Den Korte Avis og flere andre medier viste i går en video, der blev lagt ud på You Tube den 13.8. Den viste den danske ekstremist Abu Khattab, der er i Syrien som hellig kriger. I videoen opfordrede han på dansk andre danske muslimer til at rejse til Syrien som såkaldte ‘hellige krigere.’

 

Abu Khattar tilhører en yderligtgående gruppe Kaldet til islam. Terrorforskeren Magnus Ranstorp advarede i går om at det kan være særlig farligt at videoen er på dansk. Det skaber en anden form for nærhed en de hverve videoer der har været på dansk.

 

 

Afsløring

Her kan Den Korte Avis afsløre, at det ikke er første gang, at Abu Khattab sammen med andre fra Kaldet til islam har optrådt i ekstreme og aggressive aktioner.

 

Under ceremonien for de udsendte soldater på den National Flagdag sidste år, dukkede den ekstremistiske gruppering Kaldet til islam nemlig op, for at håne de danske soldater. Den Korte Avis skrev dengang om det 

 

National Flagdag er en officiel flagdag, og den blev indstiftet som en dag, hvor alle soldater, der har været udsendt for Danmark bliver æret og dem, der døde, bliver mindet.

Abu Khattab

På flere af billederne fra flagdagen ses den berygtede Abu Khattab i en grå digital camouflagefrakke.

 

 

Allerede dengang åndede politiet ham i nakken.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…