Gladere medarbejdere med højere engagement

Glade medarbejdere med et højere engagement og projekter med tidsbesparelser på op til 75 % er resultatet af et samarbejde mellem SAS og konsulentvirksomheden Result Management.

 

De opsigtsvækkende resultater er opnået gennem praktisk leder- og teamudvikling i den såkaldte Revenue Integrity-afdeling, der effektiviserer og tilser flyselskabets bookingsystem.

 

Dagligdagens gøremål i SAS-afdelingen er blevet opdelt i mindre projekter, hvor alle medarbejdere har opgaver at stå for. Opdelingen giver hver enkelt medarbejder en bedre forståelse af helheden og skaber mere sammenhold, ansvarsfølelse og arbejdsglæde, hvilket smitter af på bundlinjen.

 

”Forskellen på Result Management og andres rådgivning er, at tingene kan anvendes i dagligdagen. Alt for ofte får man blot information om nogle praktiske redskaber på et årligt seminar eller kursus frem for at blive støttet op i arbejdssituationen,” fortæller afdelingsleder Susanne Sørensen.

 

EN PROFIL FOR HVER MEDARBEJDER

”Ledelsesrådgiver Anette Næsborg fra Result Management udarbejdede bl.a. en individuel profil for hver medarbejder og en fælles teamprofil, der giver overblik over teamets ressourcer. Det har været med til at fremhæve, hvordan afdelingen kan supplere hinanden endnu bedre. Samtidig fik vi også praktiske værktøjer og overblik over, hvordan vi kan sikre bedre resultater, ” fortsætter hun.

 

”Der har efterfølgende været en fin rating af medarbejderne, der scorede over 80 % på motivation og tilfredshed. Rådgivningen gennem Result Management har helt sikkert været en årsag til dette, ”konkluderer Susanne Sørensen, der kalder udgiften til ledelse – og teamudviklingen beskeden i forhold til de opnåede resultater.

 

NYT VÆRKTØJ SKABER STÆRKE TEAMS

Udviklingsforløbet i SAS er foregået med et nyt, forretningsorienteret ledelsesværktøj. Værktøjet Effective Intelligence er relativt nyt og uprøvet i dansk erhvervsliv. Det er udviklet i Philips-koncernen og videreudviklet og brugt verden over i bl.a. USA, Canada og Europa.

 

”Med ledelsesværktøjet får man udover en analyse også værktøjer til, hvordan lederen og teamet kan gøre det bedre, og skabe målbare resultater med det samme. Det er et effektivt værktøj – også for mindre organisationer,” fortæller ledelsesrådgiver Anette Næsborg, som er ekspert i det pågældende værktøj og en af de eneste i landet, som indtil videre anvender det.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…