EU vil tvinge landene til at have romaer – befolkningerne er i oprør

EU-parlamentet har en komité for kvinders rettigheder og kønsstilling. Den har bestilt en rapport om, hvordan roma kvinder kan blive styrket i EU’s medlemslande.

 

Denne rapport, som skatteyderne har betalt for i dyre domme, foreslår, at partierne i EU-landene skal forpligtes til at opstille romakvinder på deres valglister.

 

Den britiske avis Express, der har offentliggjort rapporten, giver den ikke for lidt: “EU-tosser kræver flere sigøjner-politikere”.

 

Rapporten er endnu et udslag af den ”godheds-industri”, der har så stor indflydelse i EU-systemet. Alle de grupper som socialisterne og andre politisk korrekte ikke kan få lov til at ”hjælpe” i det enkelte medlemsland, de skal frelses af EU.

 

 

Men i deres iver for at hjælpe romaerne og alle andre grupper, de betragter som ”svage” glemmer de befolkningerne i de enkelte lande.

 

I de senere år er der kommet et meget stort antal rumænere og bulgarere til de vesteuropæiske lande. En stor del af dem er romaer. Det har voldt enorme problemer med organiseret tiggeri, hjemmerøverier, og anden ofte grov kriminalitet. Desuden præger romaerne store boligområder med en ødelæggende og uhumsk adfærd, der giver landenes borgere store problemer. Det gælder især lande som

Storbritannien, Tyskland og Frankrig.

 

Det er befolkningerne og også nogle af politikerne begyndt at sætte sig op imod. Uden den store forståelse blandt de politisk korrekte i EU.

 

Da Frankrig sidste år begyndte at sende romaer fra Rumænien og Bulgarien tilbage til deres fædrelande, endda med rigelige lommepenge, haglede protesterne ned over franskmændene.

 

Og EU-kommissariatets næstformand, den luxembourgske furie Viviane Reding pegede direkte på Frankrigs behandling af romaerne, da hun for et par uger siden slog til lyd for, at EU-kommissærerne skal have endnu et magtredskab: nemlig en udrykningsstyrke af EU-anklagere til at skride ind over for formastelige regeringer, som sætter deres eget land og dets borgere i højsædet.

 

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

I disse dage står 27 roma-kvinder og roma-mænd anklaget i Nancy i Frankrig. Anklagerne lyder på bortførelser, menneskesmugling og for at have organiseret et enormt netværk af tyvebander med børn ned ti tiårsalderen, som stjal for 30-40.000 kroner om måneden, samt prostituerede og barnebrude ned til 12-13 år.

 

Overhovedet for klanen af løsslupne rumænske EU-borgere er i øvrigt en hyggelig roma-bedstemor på 66 år, så de har åbenbart noget power, de dér roma-kvinder…

 

 

Den franske regering kræver om grænsekontrol

Et af resultatet af den manglende vilje i EU til at lytte til befolkningerne er, at Schengen med de åbne grænser er ved at smuldre.

 

Den 1. januar bliver borgere fra Rumænien og Bulgarien fuldgyldige medlemmer af EU. De betyder, at de kan rejse frit ind og ud over grænserne i 26 EU-lande.

 

Men nu siger Frankrigs socialistiske udenrigsminister Laurent Fabius, at Frankrig vil have lov til at oprette grænsekontrol – og jeg gentager: grænsekontrol – inden for Schengen over for indvandrere fra Rumænien og Bulgarien. Hvis Frankrig ikke får lov til det, så vil Frankrig modsætte sig, at de to lande bliver fuldgyldige medlemmer.

 

Læs også
Erdogan vil ødelægge kurderne – EU og FN er magtesløse

Frankrigs socialistiske indenrigsminister Manuel Valls har vakt opsigt ved at sige, at “det er naivt at forestille sig, at vi løser roma-problemet med integration”.

 

 

Og franskmændene, som ellers så tålmodige har affundet sig med en meget stor indvandring, erklærer sig enige.

77 procent af franskmændene, at de er enige med deres socialistiske grænsebom-ministre i, at de 20.000 sigøjnere, som har opslået lejre i udkanten af franske storbyer, skal rejse hjem.

 

Den folkelige tillid til EU smuldrer

Er det underligt, at europæerne taber tilliden til et EU, som håner dem og beskylder dem for at være nationalistiske og paranoide, når de udtrykker forsigtig ængstelse over at deres byer går i opløsning?

 

Et EU som truer dem med EU-domme og sanktioner, når de forsvarer deres land? Og som føjer spot til skade med livsfjerne tosse-rapporter, der kræver kvoter for romakvinder?

 

Morten Messerschmidt

Læs også
Utrygheden er steget på Indre Nørrebro og på Vesterbro
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…