Den arbejdsomme bliver smidt ud – de kriminelle får lov til at blive

Kenneth Iversen og hans vietnamesiske kone, Yen Ngoc, er for ni uger siden blevet forældre til en smuk, velskabt baby. Noget, som for de fleste forældre er det største og smukkeste, de nogensinde har oplevet. De har skabt et liv sammen.

 

Men så lykkelige får de ikke lov til at være.

 

Først fik deres lille guldklump luftvejsinfektion, som har gjort at babyen nu er indlagt på Skejby sygehus og oveni købet må den undvære sin mor. For hun er nemlig blevet udvist fra Danmark og skal forlade landet på onsdag. Hun må efterlade sit nyfødte barn, da dette ikke må flyve, grundet sin sygdom.

 

Udvist på grund af revalidering

Årsagen til udvisningen er, at Kenneth blot gjorde det, han blev rådet til fra offentlig ansatte i Århus Kommune.

 

Han opgraderede sin uddannelse fra maskinarbejder til maskiningeniør, efter at være kommet slemt til skade. Han ville bruge sin rehabiliteringstid konstruktivt og nu skal han bøde for det. For Kenneth har nemlig modtaget offentlig støtte under forløbet og det er udvisningsgrundlag for den familiesammenførte partner.

 

Men gælder denne regel for alle? Og hvor meget skal der til for, at en person skal forlade Danmark med øjeblikkelig virkning, uden mulighed for udsættelse??? Hvis nu vi kigger på nogle helt ekstreme arketyper, som Danny Abdalla, FisFis og Levakovic klanen.

 

Danny Abdalla

Danny Abdalla er en hårdkogt libanesisk kriminel, som sidder fængslet i Sandholm lejr. Han er på tålt ophold i Danmark, da intet andet land vil tage imod ham. Udlændingestyrelsen har afsat 3.375.000 kroner til sikkerheds bemanding og overvågning af Danny Abdalla, alene i de første 6 måneder af 2013. Denne mand koster os 6.5 mio om året, kun i overvågning. Alt andet kommer ved siden af.

 

FisFis, en bandeleder fra Vollsmose, far til 8, dømt til udvisning ved højesteret, nægter at forlade landet og skal nu stilles for menneskerettighedsdomstol, bla. fordi hans børn lever i Danmark.

 

Han kan, til forskel fra Yen, sagtens bruge sine børn som anker og opholde sig i landet, mens han afventer.

 

Læs også
Nordiske konventioner om frit ophold i Norden og social sikring må straks opsiges

Familien Levakovic

Familien Levakovic. En kriminel sigøjnerfamilie fra Kroatien, hvis samtlige medlemmer, er kendt af det danske politi. De modtager over 300.000 i kontanthjælp OM MÅNEDEN og alligevel er de her endnu.

 

Og sidst, men ikke mindst, fik en 18årig voldtægtsforbryder omlagt sin dom, således, at han ikke bliver udvist efter afsoning af sin straf på 6 år. Han har voldtaget en 17årig og en kun 10 år gammel pige. Denne mand blev reddet af sin uddannelse. Samme ting, som fældede Ngoc – Iversen familien.

 

Det er ikke fair

Er dette fair? Er det fair, at mennesker, som ikke har været andet end lovlydige skal straffes for noget, som en farlig voldsmand blev belønnet for?

 

Er det fair, at en mand, som blev misvejledt af folk, som vi gennem vores skat betaler for at gøre sit arbejde ordentligt skal bøde på grund af Århus Kommunes inkompetence?

 

Er det fair, at vi skal tage mere hensyn til kriminelle og voldsmænd end hårdtarbejdende mennesker, som i en kort periode oplev modgang og alligevel forsøgte at få det bedste ud af det?

 

Læs også
En en strøm af konventioner giver udlændinge rettigheder i Danmark – men ingen konventioner sikrer danskerne

Nej, bestemt ikke. Ikke i den verden, jeg ønsker mine børn at vokse op i.

 

Det er ikke acceptabelt at de hårdkogte kriminelle er beskyttet af alle mulige konventioner og paragraffer, mens vi på den anden side et i stand til at splitte nybagte familier og give en nyfødt baby en moderløs start på livet.

 

Hvad er det for nogle mennesker, vi har valgt ind i Folketinget?! Se bare på vores justitsminister.

 

Justitsminister Morten Bødskov holder med de forkerte

Han stod overfor mig i en tv debat tidligere på året og mente, at det var uforsvarligt at udvise over 200 bandemedlemmer, som ikke har dansk statsborgerskab. Den selvsamme Morten Bødskov afslog at blande sig ind i sagen om Yen og udsætte udvisningen, så moren kan være sammen med hendes syge barn.

 

Jeg er kommet til Danmark som flygtning i ’92 og i dag lever jeg sammen med Michael, som, ligesom Kenneth, er en jysk maskinarbejder. Vi har to børn sammen. Jeg tør slet ikke forestille mig, hvad jeg ville gøre, hvis jeg blev revet fra min maskinarbejder og mine babyer.

 

At måtte forlade sine elskede i en uvidenhed om hvornår jeg ser dem igen. Ikke at kunne være der for mit syge barn, som mest af alt har brug for mig. Og alt det, fordi min mand stolede på de mennesker, som er der til for at hjælpe ham.

Læs også
Befolkningen siger nej til at modtage jihad-terrorister, jihad-brude og deres børn – men politikerne tænker kun på konventionerne

 

Og alt dette, mens justitsministeren holder hånden over kriminelle og folk, som udgør sikkerhedstrussel for dette land.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…