Danske islamister strømmer tilbage til Danmark fra Syrien – hvornår gør vi noget ved det?

Der er gået sport i at kræve, at islamister – herboende, midlertidigt udstationerede i Syrien og tilrejsende – forlader Danmark.

 

I virkeligheden var det nok Villy Søvndal, der blandt de gamle partier lagde fra kaj med sit fromme ønske om at Hizb ut-Tahrir skulle gå ad helvede til. Det gik jo ikke så godt med det – og nu hvor Villy Søvndal er landets udenrigsminister – og hans parti i regering, har regeringen jo ikke ligefrem travlt med at sende Hizb ut-Tahrir-medlemmer ud af landet.

 

I stedet har man så sendt Trine Bramsen (S) i byen med samme budskab – ud med islamisterne. Så behøver man selvfølgelig heller ikke tage det så tungt. Forhåbentlig når det hjem til nogle vælgere, men at gøre noget ved det, behøver regeringen ikke, er åbenbart regeringstoppens konklusion.

 

Desværre ser vi også at repræsentanter fra de ikke-socialistiske oppositionspartier er blevet rejsende i uforpligtende opfordringer til islamister om at rejse hjem. Det ærger mig i den grad.

 

Efterhånden skulle man tro, at der var noget nær total enighed i Folketinget om at skippe herboende islamister, der opfordrer til drab på soldater, politikere, islam-kritikere osv. hen hvor peberet gror.

 

Men hvorfor sker der så ikke noget?

 

Det gør der ikke, fordi det er ren retorik. Der er ikke for fem flade øres aktivitet i at bede islamisterne om at rejse ud af landet. Sig mig engang, hvad tror I selv, islamisterne tænker: Vi opgiver frivilligt offentlig forsørgelse, sikkerhed, tryghed og missionen for at islamisere Danmark for permanent at slå os ned et sted hvor vores sharia-land allerede er virkeliggjort som f.eks. den nordlige del af Nigeria, Sudan, Saudi-Arabien eller Iran?

 

Tro om igen – de mennesker bliver hængende i Danmark, så længe de overhovedet kan, for de har det som blommen i et æg her i landet.

 

Derfor skal de hjælpes på vej. Der er allerede i dag en række muligheder i lovgivningen. Man kunne oplagt starte her, og hvis ikke det er nok, så må vi politikere i gang med at stemme ny og strammere lovgivning igennem.

 

Og hvis det er, at vi politikere ikke kan blive enige om hvordan loven skal strammes, så det bliver nemmere at , straffe, afvise og udvise f.eks. hjemvendte islamister, nemmere at fratage statsborgerskab osv, ja, så kan vi pålægge embedsværket at udarbejde en række bud på hvordan det kan gøres.

 

Det er set før, og er bestemt en gangbar fremgangsmetode. Der er altså en række muligheder for at gøre en større indsats for at sende islamisterne, eller ihvertfald nogle af dem, ud af kongeriget. Det er først som sidst et spørgsmål om politisk vilje, og det er viljen, der mangler.

 

Det kan lade sig gøre at komme af med de her mennesker, men det kræver handling – i stedet for de ufatteligt trættende tirader om, at islamister skal rejse hjem – sådan ganske frivilligt altså – hvis de har lyst – ja vi vil altså ikke hjælpe dem på vej – men bare opfordre dem, som ræsonnementet lyder fra Folketingets andre højtråbende partier.

 

Jeg opfordrer på vegne af Dansk Folkeparti regeringen i form af justitsminister Morten Bødskov (S) til at indkalde til forhandlinger med det formål at sætte handling bag opfordringen om at islamisterne skal rejse hjem.

 

MF Martin Henriksen (DF), udlændinge- og integrationsordfører

 


 

TILFØJELSE AF DEN KORTE AVIS AF MATERIALE OM AHMED SAMSAM

 

På DR’s hjemmeside kunne man den 23.9.2012 læse om Ahmed Samsam, der var på vej til sit hjemland Syrien for at kæmpe som hellig kriger. Nu er han vendt tilbage til Danmark som et eksempel på de unge muslimer, der udtaler sig ekstremt radikalt, groft og truende.

 

Det fremgår af den såkaldte syrienblog. Syrienblog er ifølge dem selv etableret til støtte for oprøret i Syrien, og som et alternativ til den etablerede presse. Syrienblog er kritisk over for ekstreme islamister som Ahmed Samsam, som de har skrevet kritisk om. Det kan man læse her:http://syrienblog.net/2013/08/24/ahmed-samsam-jeg-har-personligt-tradt-pa-jeres-radne-lig/

Det følgende et et citat fra syrienblog:

 

Nye afsløringer af dødstrusler sendt på Facebook af den netop tilbagevendte jihad-turist Ahmed Samsam, der beretter om sin seneste terrorist-ferie i Syrien.

 

Din alawi gris wallah jeg har personligt trådt på mange af jeres rådne lig”

 

“Vi dræber 10 hver dag, vi er som FSA og Jabhat al-Nusra”

 

“I er nogle beskidte dyr som skal udryddes”

 

“I stinker når I dør”

 

“Hæng dig selv”

 

Syrienblog er blevet gjort opmærksom på disse trusler på Facebook, som er skrevet af terroristen Ahmed Samsam, der netop er kommet tilbage til Danmark fra Syrien.

 

Truslerne er skrevet for ca. en måned siden på Facebook-siden “Arabisk hygge gruppe <3“, men er blevet fjernet af administratoren. Truslerne blev fotograferet inden de blev fjernet (syrienblog viser affotograferingen, som kan ses i linket ovenfor).

Ahmed Samsam (tv.) sammen med Hizb ut-Tahrir medlem Özgür Deveci fra Hedehusene (Ar-Raqqah, Syrien, 2013). Maskering giver ingen mening, når man stolt poserer på Facebook.

 

Dette indlæg blev udgivet i Danskere i SyrienTerror og tagget Ahmed Samsam den 24. august 2013.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…