Han var i færd med at voldtage en ung kvinde, og han kyssede hende – men det vil han fortryde resten af sit liv

Modelfoto / Colourbox

En 24-årig mand fulgte efter en 19-årrig kvinde, da hun en aften var på vej hjem. Det foregik i området vest for den franske by Toulouse.

 

Det lykkedes manden at følge den unge kvinde ind i hendes opgang. Så steg han ind i elevatoren med hende.

 

Her kastede han sig over hende og prøvede at flå hendes bluse af, men hun gjorde modstand.

 

En kilde oplyser over for avisen La Dépeche du Midi, at det lykkedes ham at trænge ind i hende. Tilsyneladende fik han lov til at kysse hende, men det vil han fortryde resten af sit liv.

 

Kvinden bed hårdt til – så hårdt, at hans tunge blev bidt over. Han måtte flygte i et rent smertehelvede.

 

Tilbage på elevatorens guld lå halvdelen af hans tunge i en blodpøl. Her fandt ambulancefolk den, da de ankom til stedet.

 

Mand med halv tunge

Politiet udsendte et varsel til områdets hospitaler om, at man skulle holde øje med en mand, der kom ind med kun en halv tunge.

 

Smerterne var så forfærdelige, at den formodede voldtægtsmand ret snart indfandt sig på et hospital, og så blev han straks arresteret.

 

Mandens DNA matcher blodet på gerningsstedet.

 

I onsdags blev han sigtet for voldtægt og fængslet. Myndighederne fejede hans forklaring af bordet om, at det var kvinden selv, der havde opmuntret ham til sex.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Manden får forhåbentlig sin velfortjente straf.  Historien melder ikke, om han også får halvdelen af sin tunge tilbage i brugbar stand. Men man kan roligt sige, at han har fået et minde for livet.

 

(La Dépeche du Midi, The Local)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…