Modig politiinspektør skrev indlæg om indvandrernes høje kriminalitet – det har udløst meget stærke reaktioner

Thomas Utne Pettersen er politiinspektør i Sør-Vest, et stort område i det sydvestlige Norge.

 

Han har skrevet et meget usædvanligt indlæg. Her fortæller han rent ud af posen om den grove kriminalitet blandt flygtninge og indvandrere – belyst med tal og egne erfaringer. (Haugesunds Avis 22.7)

 

http://denkorteavis.dk/2016/ny-politiinspektor-tager-blad-fra-munden-det-man-kritiserer-som-fremmefrygt-er-rationelt-og-velbegrundet/

 

Det er meget sjældent, at en chef inden for politiet siger sin mening om masseindvandringen og den store og grove kriminalitet, den stort set overalt fører med sig.

 

Det er af meget stor betydning for de europæiske landes fremtid, at mennesker med konkrete erfaringer står frem.

 

Men når så få går det, handler det blandt andet om, at de bliver udsat for grove beskyldninger. Det har Thomas Utne Petterssen også oplevet.

 

Indlægget

Thomas Utne Pettersen fik nok, da han læste et indlæg fra en filosof, som begræd den voksende fremmedfrygt og kynisme.

 

Det handler overhovedet ikke om fremmesfrygt. Det er en rationel og begrundet reaktion på kriminaliteten blandt flygtninge og indvandrere, skrev Thomas Utne Pettersen.

 

Derefter beskrev han med tal og konkrete eksempel, hvor galt det står til. Udenlandske mænd er stærkt overrepræsenterede blandt de kriminelle. en del af kriminaliteten er de sexovergreb og voldtægter. Kvinder og børn bliver ofret på asyl- og flygtningeinstitutionens alter, skrev han.

 

Der er kun et middel til at få stoppet kriminaliteten og det er, at stoppe indvandringen, skrev han.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Politisk korrekte kritiske

Indlægget har udløst et sandt “raseri” i den politisk korrekte ‘elite’.

En af dem  er bloggeren Gunnar Roland Tjomlid. Han skrev et langt indlæg, hvor han kritiserede Thomas Utne Pettersen for at være fordrejet og bygge på ankdoter og selektivt udvalgte data.

 

Han burde forebygge mistænkeliggørelse og udelukkelse af unge indvandrere. I stedet kaster han benzin på bålet og skaber fremmedfrygt, skrev den kritiske blogger.

 

http://tjomlid.com/2016/08/12/unyansert-og-misvisende-fra-politiinspektoren/

 

Sådanne automat reaktioner er triste. Særlig trist er det, når også det norske socialdemokrati, Arbejderpartiet, stiller sig på linje med de politisk korrekte kritikere.

 

Arbejderpartiets integrationsordfører, Stein-Erik Lauvås kalder blandt andet Thomas Utne Peterssens indlæg for “useriøst”.

 

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

Politiledelse siger også, at den ikke er enig og at kronikke står for hans egen regning.

 

Mange mennesker takker ham

Indlægget spredte sig med lynets hast på nettet. Her blev det ikke bare delt tusindvis af gange. Der var også mange taknemmelige kommentarer. Langt de fleste hyldede ham som en sand helt. Det skriver netavisen.no og rights.no.

 

“Godt og ærligt skrevet! Al mulig ros til denne politiinspektør, som kalder en spade for en spade og véd, hvad det drejer sig om!» skriver en læser i netavisen.no.

 

“Stor honnør til denne politiinspektør, som tør lukke munden op”, skriver en anden.

 

“Måske det er på tide, at politikerne hører på dem, som har erfaringer og arbejder med kriminelle?” skriver en tredje.

 

http://www.nettavisen.no/nyheter/politiinspektrens-kronikk-hylles-i-sosiale-medier—refses-av-ap-politiker/3423251232.html

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

Rita Karlsen fra fra rights.no var i Haugesund netop i dagene omkring offentliggørelsen af indlægget.

 

Her talte hun med flere borgere på gaden. Over hele linjen fik han tak. Han blev kaldt “sej” og en mand, som “havde modet til at sige sin oprigtige mening”.

Også i den borgerlige regering er der støtte. Indvandringsminister Sylvi Listhaug fra Fremskridtspartiet støtter Thomas Utne Pettersen og siger, at det er flot, at har står frem og fortæller om sine erfaringer.

Jeg har fået enorm opbakning”

Thomas Utne Pettersen siger til norsk tv, NKR at han har fået enorm opbakning både indenfor politistyrken og fra mennesker defra.

 

“De fleste siger det samme, at det er godt, at nogen endelig tør sige sandheden.”

 

Vi har et domokratisk underskud, hvis vi ikke kan tale om disse ting.”

 

Læs også
Ved dette valg står Danmark over for to store kriser: ændringen af befolkningen og klimakrisen – men kun den sidste omtales

“Jeg læser, at jeg bliver kaldt useriøs af medlemmer af Stortinget. Det er derfor at så mange ikke tør sige deres mening.”

 

“Jeg føler, at jeg har givet mange eksempler fra landsplan og fra mit eget område, så folk selv kan vurdere om tingene er, som de burde være.”

 

Samme mønster overalt

I stort set alle vesteuropæiske lande er det samme mønster. Masseindvandringen fra især ikke-vestlige muslimske lande medfører omfattende kriminalitet og seksuelle overgreb.

 

I flere lande er politiet stået frem og har kritiseret indvandringens konsekvenser. Flere har fremhævet, at der nu er parallelsamfund, hvor det er svært for politiet at komme.

 

Befolkningerne er i stigende grad kritiske, mens de politisk korrekte medier og politikere fortsætter med at tale om ubegrundet fremmedfrygt.

 

Ingen ved, hvor det ender. Men det er i hvert fald særdeles vigtigt og prisværdigt at en politichef står stå frem og advarer som Thomas Utne Pettersen har gjort det.

Læs også
Vi skal ikke give os selv skylden for muslimers radikale holdninger

 

https://www.nrk.no/rogaland/politiledelsen-uenig-med-egen-inspektor-som-kaller-fremmedfrykt-for-rasjonell-1.13085794

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…