Mette Glargaard, Poul Glargaards datter, som udgiver en kogebog d. 14. juni, fortæller åbent om sin egen oplevelse af en total livsstilsændring for et år siden.
“Jeg har mange, MANGE terapitimer bag mig. Jeg har arbejdet rigtig meget med blandt andet min vrede. Den har ligget som en understrøm i mig altid og jeg har skulle navigere udenom i næsten alt hvad jeg gjorde og sagde.
INTET virkede. Jeg havde slået mig til tåls med, at jeg skulle leve med den – som man lever med et handicap. Men da jeg havde spist anderledes i bare 5 dage, forsvandt vreden og den er kun kommet tilbage, da jeg “faldt af madhesten” i marts.”
Måske tror du, at mad kun er noget der har betydning for din fysiske krop, men det er ikke sandt. Vi ved at sund mad giver mere energi og bedre søvn – men for en del mennesker har det altså også indflydelse på følelseslivet!
Mette fortæller:
“Da jeg begyndte at fortælle om det i min netværk og på de sociale medier, var der rigtig mange, der fortalte lignende historier. Nedtrykthed, forvirring, dårlig hukommelse og negative følelser blev minimeret eller forsvandt, da de begyndte at spise plantebaseret og uforarbejdet.”
Bogen “Mad, der gør glad” udkommer d. 14. juni og indeholder opskrifter på alt fra morgenmad til snacks og kager, som ikke indeholder gluten, sukker og mælkeprodukter.
“Jeg er slet ikke ekspert. Jeg kan kun sige, hvad der virkede for mig og andre må prøve sig frem. Men de skal have muligheden for netop at prøve plantemad, som ikke er klasket spinat med jord på. Kroppen bliver helt lykkelig af det.”