Video: En sej TV-studievært læser nyheder op, og det foregår dybt professionelt – ingen aner, hvilket drama hun er ramt af, mens hun læser op

Victoria Fritz er studievært på morgen-TV hos BBC. Forleden morgen var hun i gang med at læse business-nyheder op. Som man kan se, foregik det professionelt og med et lille smil undervejs.

 

Seerne opdagede ikke, at hun i virkeligheden var ramt af et drama. Hun var højgravid, og midt under oplæsningen fik hun veer!

 

Så snart hun var færdig, måtte hun styrte ud af studiet for at tage en taxa til hospitalet. Hun var ledsaget af en kvindelig kollega, der blev den, som måtte holde hende i hånden – manden sad nemlig fast i en trafikprop.

 

Så der var rigeligt med drama for familien den dag. Men alt gik som det skulle. Victoria Fritz kunne stolt fremvise den nyfødte, som man kan se af dette foto fra Twitter.

 

På Twitter var der også lykønskninger fra hendes kolleger og fra en masse andre mennesker, som levede med i den utrolige historie om en studievært med veer for åben skærm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

http://www.express.co.uk/showbiz/tv-radio/732902/BBC-Breakfast-Victoria-Fritz-baby-boy-labour-live-TV

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…