Hvis du kender Peter Rasmus Nielsen, så sig til ham, at politiet gerne vil tale med ham – læs hvorfor

Politiet

Københavns Politis Task Force Pusherstreet efterlyser nu i en pressemeddelelse den 24-årige Rasmus Peter Nielsen, som politiet mener er involveret i den jointfabrik på Christiania, som politiet slog til mod den 15. november.

 

Det er lykkedes for politiet at kortlægge et større netværk af personer, som systematisk havde produceret flere end 140.000 joints beregnet på videresalg i Christiania.

 

Politiet har anholdt og fået varetægtsfængslet ti personer i sagen. En af dem er en dansk mand, som er fuldgyldigt medlem af Hells Angels Nomads.

 

Har forbindelse til Hells Angels

Den efterlyste Peter Rasmus Nielsen har også forbindelse til Hells Angels, idet han sættes i forbindelse med en støttegruppe til Nomads med navnet Asgardians 89.

 

Politiet har allerede ledt efter Peter Rasmus Nielsen på forskellige adresser, og mener, at han fortsat befinder sig i Danmark. Muligvis i Københavnsområdet eller på Sydsjælland, hvor han har familie.

 

”Både Rasmus Peter Nielsen, hans forsvarer og familie ved godt, at han er efterlyst af politiet, og vi opfordrer selvfølgelig Rasmus Peter Nielsen til at melde sig til politiet. Det er kun et spørgsmål om at udskyde pinen,” siger lederen af Task Force Pusherstreet, Dannie Rise, i pressemeddelelsen.

 

Oplysninger om den eftersøgte til Københavns Politi på telefon 114 eller 3314 1448.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…