Inge Correll giver dig gode råd i Den Korte Avis

Inge Correll er kendt som vor tids svar på Emma Gad. Hun giver gode råd til, hvordan vi omgås andre mennesker, så det hele glider lidt lettere.

 

Det handler om ‘færdselsregler’ mennesker imellem i hverdagen. Men også hvordan man griber særlige begivenheder an, så de bliver så positiv en oplevelse som muligt.

 

Inge Correll har skrevet flere bøger som Takt og nye  Toner” og “Selskabslivets ABC”. Og fremover vil hun skrive i Den korte Avis. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål til Inge Corell om stort og småt. Send dit spørgsmål til [email protected]

 

Inge Correll skriver selv dette:

 

Almen dannelse, sikkerhed og gode manerer har gennem århundrede været væsentlige grundpiller til fundamentet, som danner basis for vor omgang med andre mennesker.

 

Mange har fra barnsben lært at færdes frit og utvungent blandt, venner, bekendte og familie, senere også blandt forretningsforbindelser både hjemme og i udlandet.

 

Men lige så mange står i dag usikker over for den verden, vi færdes i, og dens omgangsformer.

 

Årsagerne er mange. De væsentligste er uden tvivl den mangel på sikkerhed, tryghed og accept for andre, som skaber frustrationer, og som mange føler.

 

Løbende vil jeg her videregive nogle af de spilleregler og værktøjer, der kan være med til at skabe helstøbte mennesker. Mennesker der kan leve i harmoni og glæde med hinanden. Mennesker der kan få en rigere, morsommere og mere spændende tilværelse.

 

Det handler jo, om man er indstillet på at vise hensyn og respekt over for andre, at man har situationsfornemmelse og om man er klar til både at give og modtage.

 

Læs også
35.000 elever undersøger ulækre skoletoiletter

Tiderne ændrer sig, og det er spændende og dejligt at følge med i udviklingen.

 

Men det bliver aldrig umoderne at opføre sig ordentligt.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…