I Islamisk Stat får kvinderne ødelagt deres tænder

Islamisk Stats regime bygger på en meget bogstavelig udlægning af Koranen. Det ødelægger mange menneskers liv.

 

Tilsyneladende er der også en del mennesker, der får ødelagt deres tænder på grund af det bestialske styre. I den syriske by Tabaqa har fanatikerne således forbudt, at kvinder får ordnet deres tænder af mandlige tandlæger.

 

Noget sådant opfattes som en upassende seksuel kontakt. De fleste i Vesten vil nok ikke lige tænke på sex i forbindelse med, at en mandlig tandlæge borer løs i en kvindes tænder. Men islamister er i stand til at se en syndig kontakt mellem kønnene på de forunderligste områder.

 

Forbuddet mod mandlige tandlæger til kvindelige tænder giver imidlertid problemer. Det oplyser en kilde til den syriske menneskerettighedsgruppe ”Raqqa is being Slaughtered Silently” (RSS).

 

Der er nemlig ikke slet ikke kvindelige tandlæger nok til at tage sig af de kvindelige patienter. Til gengæld vil en del mandlige tandlæger blive arbejdsløse, når de ikke må behandle kvinder.

 

En del af kvinderne i Tabaqa må vel så lade deres tænder rådne, hvis de ikke vil risikere en eller anden barbarisk straf. Folk er såmænd blevet halshugget for mindre i Islamisk Stat.

 

Det får vise sig, om den Koran-tro tandpleje – eller mangel på tandpleje – vil brede sig til andre byer.

 

Kvindernes ansigter er helt tilhyllede i offentligheden, så de kan ikke smile til fremmede mænd. Nu kan enden på det blive, at de slet ikke har nogen tænder at smile med.

 

(Kilde: AhlulBayt News Agency (ABNA))

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…