En muslimsk repræsentant krævede, at samfundet tilpasser sig muslimer – læs hvordan borgerne reagerede

Colourbox/YouTube

Sverige har gennem mange år haft en massiv indvandring. Og der er nu så mange muslimer i Sverige, at de i stigende grad kræver indflydelse på det svenske samfund. Andreas Hasslert, der selv er muslim, er en af dem, som vil have mere indflydelse til muslimerne. Det skriver han i et indlæg i Sydsvenska Dagbladet.

 

Indlægget er et blandt forskellige. Men det er særligt interessant, fordi avisen har spurgt læserne om, de er enige. Og det samlede svar er yderst bemærkelsesværdigt.

 

“Glem folkehjems-romantikken”

Andreas Hesslert forklarer svenskerne, at det stærke velfungerende velfærdssamfund er en gang folkehjems-romantik, som de godt kan glemme alt om.

 

Svenskerne må indse, at der er så mange indbyggere i landet, som ikke er en del af den traditionelle svenske “vi”.

 

Disse minoriteter og ikke mindst de mange muslimer i Sverige skal nu for alvor være med til at præge kulturen i landet. De skal sætte deres præg på det svenske “vi”.

 

Der er 1,6 millioner indvandrere ud af en befolkning på knap 10 millioner. Det er så mange, at man ikke bare kan regne med, at de  vil sætte deres egen kultur til side.

 

Tværtimod er det svenskerne som skal tilpasse sig indvandrerne og ikke mindst muslimerne, skriver Andreas Hasslert – som iøvrigt er studievejleder.

 

Der skal produceres halalslatet kød i Sverige. Og der skal være muslimske helligdage på lige fod med svenske helligdage.

 

Han siger, at det skal gælde alle minoriteter. Men i realiteten taler han for en islamisering af det svenske samfund, hvor religion – islam – præger samfundet indretning.

 

Svenskerne afviser blankt

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Indlægget kunne være et blandt flere.

 

Men det er alligevel så bemærkelsesværdigt, at avisen har spurgt læserne, om de er enige.

 

Og det er de bestemt ikke!

 

Kun 9 procent siger de er enige med Andreas Hasslert.

 

91 procent siger nej tak til en muslimsk svenskhed.

 

Det er endnu et eksempel på det oprør, der ulmer mod en enorm indvandring, som er ved at vælte landet omkuld.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

http://www.sydsvenskan.se/asikter/vi-maste-bygga-en-ny-svenskhet–med-plats-for-fler-sorters-manniskor/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…