Pisk til dem, der sælger alkohol

Ny patrulje går efter alkohol

 

Forleden var der en ny uhyggelig protest i det østlige London, Brick Lane. Det var en muslimsk protest mod salg af alkohol, skriver Dailymail.

 

Omkring 60 mænd og kvinder demonstrerede i fredags  – kvinderne iført sort niqab.

De krævede, at de muslimsk-ejede restauranter og butikker skulle stoppe med at sælge alkohol, der er forbudt ifølge sharialovene – ellers ville straffen være 40 piskeslag. (Dailymail)

 

Gruppen af demonstranter delte løbesedler eller rettere sagt advarselsbreve ud. De blev anført af den tidligere leder af den forbudte terroristorganisation Al-Muhajiroun, Anjem Choudary. Den meget kontroversielle forkynder, Choudary, sagde under demonstrationen: ”Butikkerne er drevet af muslimer, og de ved, de sælger alkohol, og de ved at salg og indtagelse af alkohol er fuldstændig forbudt.”  (Dailymail)

 

Rabiat imam i spidsen

Ved samme lejlighed forsvarede Choudary de tre mænd, der i sidste uge blev fængslet for at have deltaget i en ”muslimsk patrulje”, som blandt andet overfaldt nogle mænd, der drak alkohol. Choudary sagde også, at han ønskede, at sharia skal håndhæves i Storbritannien. (Dailymail)

 

Demonstrationen var angiveligt planlagt en hverdag netop for at støde sammen med mange kontoransatte, der forventede at skulle fejre jul i området på denne dag. Det lykkedes ikke, fordi den blev forsinket af en moddemonstration foretaget af den islamkritiske, højreorienterede bevægelse, English Defence League, skriver Dailymail.

 

 

Muslimske patruljer

I de områder af London hvor der bor mange indvandrere fra muslimske lande, er et nyt skræmmende fænomen dukket op. Det er muslimske patruljer.

 

Læs også
Video: Dagligdag i London – voldsomt røveri ved højlys dag, og ingen tør gribe ind

En gruppe fundamentalistiske mænd går rund i områder i blandt andet det østlige London. De jagter dem, der opfører sig i strid med koranen for at jage dem væk. De forfølger, chikanerer eller er voldelige over for bøsser, prostituerede, almindelige briter, der drikker øl eller er let påklædte, alt i mens de råber: ”Dette er et muslimsk område” og ”Her hersker Sharia”.

 

For nylig blev tre mænd fra de muslimske patruljer dømt ved retten i London. Det kan man læse om i avisen den 6. dec. Her kan man også se video med muslimske patruljer.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2519519/Muslim-Patrol-jailed-harassing-couple-holding-hands-men-drinking-bid-enforce-Sharia-law-East-London.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…